Σαν βόμβα έσκασε η δήλωση του Κλαούντιο Ετσεβέρι στο ESPN στην οποία και ανέφερε πως δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ρίβερ Πλέιτ.

Αυτή η τοποθέτηση του νέου Μέσι όπως τον αποκαλούν στην Αργεντινή ταρακούνησε τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει σε ανάρτηση του πως ήδη ένα κορυφαίο κλαμπ ασκεί πιέσεις για την απόκτησή του.

Ο λόγος για την Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει προσεγγίσει τόσο την πλευρά του παίκτη όσο και αυτή της Ρίβερ προκειμένου να κλείσει άμεσα το deal.

Θυμίζουμε πως Ρίβερ και Σίτι βρίσκονται σε στένο δίαυλο επικοινωνίας μετά το deal με τον Χούλιαν Άλβαρες με τους Πολίτες να τσεκάρουν ουκ ολίγα ταλέντα της.

Η ρήτρα αποχώρησης του Ετσεβέρι κυμαίνεται στα 25-30 εκατομμύρια ευρώ ενώ για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον τόσο η Τσέλσι όσο και η Μπαρτσελόνα η οποία όμως έχει χάσει έδαφος εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Η Σίτι δεν αποκλείεται να κλείσει το deal με ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 εκατομμύρια ευρώ και να αφήσει στη Ρίβερ δανεικό τον παίκτη μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.