Αυτό που περιμένουν, βέβαια, οι Μαδριλένοι είναι μέχρι τότε ο Γάλλος σούπερ σταρ να μην κάνει καμία κουβέντα με την Παρί Σεν Ζερμέν για επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Μπαπέ, ως τώρα τουλάχιστον, έχει αντισταθεί στην… πίεση από τους Παριζιάνους και δεν κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να μιλήσουν για νέα συμφωνία.

Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης είναι ελεύθερος για να συζητήσει με άλλες ομάδες καθώς με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν θα αποχωρήσει από το Παρίσι.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας AS στην Ισπανία, η Ρεάλ θα κάνει την πρότασή της στον Μπαπέ με τον ερχομό της νέας χρονιάς και θα περιμένει ως τις 15 Ιανουαρίου την απάντησή τους καθώς θέλουν να προχωρήσουν με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν χωρίς καμία καθυστέρηση.

Σημειώνεται, επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα ότι μετά τις 15 Ιανουαρίου, οι άνθρωποι της «βασίλισσας» θα στραφούν στον Έρλινγκ Χάαλαντ εκμεταλλευόμενοι τη ρήτρα των 200 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να έχει ο Νορβηγός στο συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι και του επιτρέπει να αποδεσμευτεί.