Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.
Αναλυτικά:
Για το ματς με τον Εθνικό: «Η ομάδα βρίσκεται κοντά στην κορυφή και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Υπάρχουν θέματα στο αγωνιστικό μέρος, αλλά θεωρούμε πως με τον κόσμο μας που ετοιμάζει ακόμα μια εντυπωσιακή παρουσία, μπορούμε να νικήσουμε. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη».
Πόσοι οπαδοί έχουν κλείσει θέση; «Έχουν ξεπεράσει τις 2.100 τα εισιτήρια και συνεχίζεται κανονικά η προπώληση. Είναι σαφές ότι περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Θέλουμε οι δύο κερκίδες που μας αναλογούν να γεμίσουν ασφυκτικά».
Για τα αγωνιστικά: «Συνολικά εφτά ποδοσφαιριστές μας δεν είναι διαθέσιμοι. Τσίκο, Φερέρ, Γκαρσία, Γκερέρο, Σάλβα, Ουαγκέ και Ιωάννου θα είναι εκτός. Αν εξαιρέσουμε τον Φερέρ και τον Γκαρσία, οι υπόλοιποι στο όχι τόσο μακρινό μέλλον θα επιστρέψουν. Όπως είπα πολλές φορές, όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ το αξίζει. Άρα, όποιος πάρει την ευκαιρία του πρέπει να αποδείξει ότι την αξίζει».
Για το αν υπήρξε κάποια εξέλιξη με το θέμα του κύριου Πουλλαΐδη μετά την αντιπρότασή του κύριου Σάντη : «Νομίζω ότι η ανακοίνωση είναι κατατοπιστική και ως προς την ουσία των πραγμάτων αλλά και όσον αφορά την πλευρά τη διοίκησης. Δηλαδή ότι δεν θα σχολιάζουμε πράγματα που βρίσκονται σε συζητήσεις. Ότι είναι να γίνει και όταν θα γίνει, θα ενημερωθούν τόσο τα ΜΜΕ και ο κόσμος».
Αν το ταξίδι του κ. Γκαγιέγο στην Ισπανία αφορούσε μεταγραφικούς στόχους: «Όχι, ούτως ή άλλως έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα καθημερινά για να κάνει τέτοιου είδους ταξίδι για τα μεταγραφικά. Αυτό τον ρόλο τον έχει ο κύριος Πριέτο. Αφορά τον ίδιο και δεν είναι κάτι το οποίο συζητείται δημόσια».
Για τα μεταγραφικά: «Δεν έχει κάτι το προχωρημένο που να αφορά τις θέσεις ή τα πρόσωπα με τα οποία θα ενισχυθούμε».