Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριο Κωνσταντίνου.

«Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα» είπε αρχικά:

Φαίνεται να έχει αλλάξει το κλίμα και η διάθεση: «Κάνει μια τιτάνια προσπάθεια ο κ. Τσολάκκης, προσπαθεί να διαφοροποιήσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση οι οποίες είχαν κλονιστεί όμως κάθε εβδομάδα είναι μια γερή εξέταση για όλους στον Απόλλωνα. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αγωνιστική και βαθμολογική και ευελπιστούμε ότι θα βρούμε τα αποθέματα να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη»

Χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές ο κ. Τσολάκης: «Ενεργοποίησε όλο το δυναμικό της ομάδας στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι υπολογίζονται. Το συντομότερο πρέπει να φύγει ο Απόλλωνας από αυτή την δύσκολη θέση. Ο κύκλος της ομάδας έκλεισε το 2022, χάσαμε σημαντικά στελέχη και πάντα η διαδικασία χτισίματος εμπεριέχει μεγάλα ρίσκα. Το 2013 το πετύχαμε, το ίδιο και το 2015 και το 2017, τώρα δυσκολευόμαστε αλλά θα βγούμε τον τρόπο να ανεβάσουμε την ομάδα. Αυτή η θέση δεν αρμόζει στην ομάδα».

Παίζεται στην έδρα σας τώρα μπροστά στον κόσμο σας: «Δεν αξιοποιήσαμε σε μεγάλο βαθμό τον παράγοντα έδρα. Ήτα εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι με την Πάφος FC που επηρέασε την ομάδα, με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι, ενώ με την Ανόρθωση δεν ανταποκριθήκαμε. Πρέπει να καλύψουμε το έδαφος αυτών των χαμένων βαθμών».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μόνο ο Βαλμπουενά θα είναι εκτός».

Για το Κύπελλο: «Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και σχεδόν κάθε χρόνο ήμασταν ημιτελικά και τελικό. Τα τελευταία χρόνια έρχεται ο αποκλεισμός νωρίς. Σε μονά παιχνίδια θα προσπαθήσουμε το καλύτερο με στόχο να φτάσουμε μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Τα παιχνίδια είναι μονά, δεν έχουν επιστροφή».

Για το θέμα προπονητή: «Συνεχίστηκαν και χθες κάποιες διεργασίες από τον πρόεδρο, το χειρίζεται ο ίδιος με τον κ. Παπαϊωάννου».

Έχετε θέσει κάποιο χρονοδιάγραμμα; «Μας πιέζει ο χρόνος και προσπαθούμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Προσλάβαμε και αποδεσμεύσαμε πολλούς προπονητές και αυτό επηρεάζει την ομάδα. Αυτό είναι κόντρα στη λογική του προέδρου, δεν τα καταφέραμε τα τελευταία δύο χρόνια και προσπαθεί να κάνει την επιλογή η οποία θα βοηθήσει την ομάδα και στο παρών και στο μέλλον. Δεν μπορώ να απαντήσω για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Θέλουμε προπονητή με επιθετική φιλοσοφία και κατοχή μπάλας. Να ξέρει κάποιες αγορές. Θέλουμε να αφήσει το στίγμα του στον Απόλλωνα».

Για το Χαμάς: «Ακριβώς όπως τα είπε ο πρόεδρος είναι τα δεδομένα».