Στο 2ο τους ραντεβού οι προπονητές ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας ετοιμάζονται για να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν.
Η σημερινή προπόνηση και κυρίως αυτή της Πέμπτης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό και να λύσει κάθε ερωτηματικό που ενδεχομένως να υπάρχει σε ότι αφορά τις 11άδες με τις οποίες θα θελήσουν να αρχίσουν το μεγάλο ματς.
Πιθανή 11άδα ΑΠΟΕΛ
Εν αναμονή του Κρέσπο…βγαίνει το πλάνο του Ρικάρντο Σα Πίντο. Οι ενδείξεις πάντως, θέλουν τον Ισπανό, να είναι έτοιμος για το ντέρμπι και αν αυτό επιβεβαιωθεί, δεν τίθεται θέμα να μην είναι στην 11άδα.
Αν λοιπόν ο Κρέσπο νιώσει 100% έτοιμος, τότε ο Πορτογάλος προπονητής θα αρχίσει το αιώνιο ντέρμπι με τους: Μπέλετς, Τσεπάκ, Βιτάλ (Σούσιτς), Πέτροβιτς, Κρέσπο, Κοσταντίνοφ, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Κβιλιτάια Βιγιαφάνες, Ντογκαλά.
Με αυτά τα δεδομένα, συνεχίζεται η προετοιμασία στον Αρχάγγελο και κάτω από τις πλέον ιδανικές συνθήκες.
Πιθανή 11άδα Ομόνοιας
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Μάθιους να μην προλαβαίνει, τότε πάμε για την ίδια 11άδα που άρχισε τον τελευταίο αγώνα με την Καρμιώτισσα.
Ο Σωφρόνης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ουαλό αφού θα τον ήθελε σε αυτό το μεγάλο ματς.
Με δεδομένο ότι δεν θα τεθεί στη διάθεση του, τότε ο Κύπριος προπονητής θα αρχίσει την αναμέτρηση με τους: Ουζόχο, Ψάλτη, Σιπριάνο, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Κούσουλο, Σεμέδο, Μπασιρού, Κακουλλή, Μπέζους, Λοΐζου.
Οι «πράσινοι» προπονούνται καθημερινά στο «Ηλίας Πούλλος» και αναμένουν με αισιοδοξία τον μεγάλο αγώνα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.