Τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα όσα είπε στη συνάντηση που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλησε να βάλει ο Εργκίν Αταμάν. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκός AKTOR εμφανίστηκε με… μπόλικα νεύρα στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως μεταφέρθηκαν από μερίδα του Τύπου λανθασμένα τα λόγια του.

Παράλληλα, στάθηκε στην αστοχία της ομάδας του, αλλά και στην απόδοση ορισμένων παικτών του.

«Πριν ξεκινήσω να μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όπως ξέρετε σήμερα επισκέφτηκα τον Ερντογάν πριν το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάποιος από εσάς είπε ότι απάντησα σε μία ερώτηση ότι με ρώτησε γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό και απάντησα για να κερδίσω τη Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι μ@λ@κίες! Απλώς μιλήσαμε για τη φιλία των Ελλήνων και των Τούρκων και την αθλητική κουλτούρα και την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Τίποτα άλλο. Θα κινηθώ νομικά προς το Μέσο που το έγραψε.

Για το παιχνίδι θα πω ότι παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε βέβαια κάποια λάθη στα τελευταία 2 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί που αφήσαμε τον Χεζόνια να σκοράρει και τη Ρεάλ να προηγηθεί με 1 πόντο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Στο πικ εν ρολ είχαμε προετοιμαστεί, αλλά δεν μπορούσαμε να πάμε στη ρακέτα λόγω του Ταβάρες και κόντρα σε μία “μηχανή” όπως η Ρεάλ δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Και κέρδισαν δίκαια», τόνισε αρχικά.

Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τη Ρεάλ: «Είχαμε προετοιμαστεί για την άμυνα της Ρεάλ και τον Ταβάρες. Αλλά ήμασταν πολύ άστοχοι. Ο Βιλντόζα ας πούμε είχε 0/5 τρίποντα. Δεν λέω ότι δεν έπαιξε καλά, γιατί αγωνίστηκε και 32 λεπτά. Ο Γκριγκόνις επίσης ήταν άστοχος. Και εμείς στο “3” κόντρα σε Χεζόνια και Ντεκ είχαμε μόνο τον Γκριγκόνις».

Για το αν έπρεπε να μπουν κι άλλοι παίκτες στο ροτέισον: «Αν αναφέρεστε σε παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία όπως ο Μωραΐτης, ο Καλαϊτζάκης και ο Μαντζούκας; Δεν μπορούμε με αυτούς να κερδίσουμε τη Ρεάλ. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και τον χρόνο τους από το ελληνικό πρωτάθλημα. Η απόδοση των υπόλοιπων παικτών δεν ήταν καλή και έτσι χάσαμε το παιχνίδι».