Το πρόβλημα τραυματισμού του Τόμας Πάρτεϊ φέρνει στο… χειμερινό μεταγραφικό προσκήνιο της Άρσεναλ την περίπτωση του Ντόουγκλας Λουίζ.
Έτοιμη να βγει στη χειμερινή αγορά δείχνει η Άρσεναλ που θα επιχειρήσει να ενισχυθεί στη μεσαία της γραμμή. Σύμφωνα με αρκετά αγγλικά Μέσα, Τόμας Πάρτεϊ τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το νέο έτος, αφού ένα πρόβλημα στον δικέφαλο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου έξι με οκτώ εβδομάδες.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γκανέζος μέσος αναγκάζεται να παραμείνει στα pits, κάτι που όπως φαίνεται προβληματίζει τους Κανονιέρηδες, οι οποίοι δεν έχουν κανένα άλλον στόχο πέρα από τον πρωταθλητισμό. Έτσι, οι Λονδρέζοι αναμένεται να το… ψάξουν για κάποια μεταγραφή στο παράθυρο του Ιανουαρίου και, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το όνομα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους είναι αυτό του Ντόουγκλας Λουίζ.
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος της Άστον Βίλα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Άρσεναλ. Πρόκειται για έναν δυναμικό και τεχνικά εκλεπτυσμένο μέσο που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι. Σε 18 συμμετοχές φέτος μετρά έξι γκολ και δύο ασίστ.
Σίγουρα ωστόσο δεν αποτελεί μια εύκολη μεταγραφική αποστολή για την Άρσεναλ, μιας και ο Λουίζ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια του Ουνάι Έμερι. Το συμβόλαιό του με τη Βίλα λήγει το 2026.