Και από το πουθενά, γίνονται δύο οι ομάδες του Big 6 που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντάγκλας Λουίς, με τη Λίβερπουλ να ρωτά για τον μέσο της Άστον Βίλα και την Άρσεναλ, να μην «παίζει» πλέον μόνη της.

Γνωρίζαμε ούτως ή άλλως πως οι εμφανίσεις του Ντάγκλας Λουίς με την Άστον Βίλα τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο περιζήτητους μέσους της Premier League, και πλέον, έγιναν δύο οι ομάδες του Big 6 που θέλησαν να το επιβεβαιώσουν.

Αρχικά, έχει τονιστεί και έχει γραφτεί πολλάκις πως αποτελεί τον πρώτο στόχο της Άρσεναλ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Θυμίζουμε πως τον Σεπτέμβριο του 2022, η Άστον Βίλα αρνήθηκε τρεις προσφορές των «κανονιέρηδων», με τον Βραζιλιάνο μέσο εν συνεχεία, να υπογράφει νέο συμβόλαιο στο «Βίλα Παρκ», μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αυτό πάντως δεν έχει μειώσει στο ελάχιστον την πρόθεση του Μικέλ Αρτέτα να τον πάει στο «Έμιρεϊτς», αλλά πλέον, φημολογείται πως δεν παίζει μόνος του. Και η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και μένει να δούμε την κατάληξη της εν λόγω υπόθεσης…