Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Όλα τα παιχνίδια είναι μονής επιλογής. Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τέλος σε ένα αρνητικό σερί. Εδώ και 13 χρόνια δεν έχουμε δεχθεί τρεις σερί ήττες. Επί της ευκαιρίας, ευχόμαστε στον Σάλβα Φερέρ να βγει νικητής και να επιστρέψει νικητής στην οικογένειά του και στην ομάδα του».

-Για την ανάγκη επιστροφής στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες: «Θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, πάντοτε είναι ξεχωριστά τα παιχνίδια ΑπόλλωνΑνόρθωση. Θα είναι γεμάτο το στάδιο. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να δώσουμε τέλος στο αρνητικό σερί και να αποδείξουμε ότι από συγκυρίες δεν πετύχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

-Για τα εισιτήρια: «Είχαν απομείνει πριν λίγο 950 εισιτήρια».

-Τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Χάμπος μετά από αρκετό καιρό. Ευχόμαστε να προπονηθεί και σήμερα ο Σαγκάλ και ο Σιέλβικ. Ο Πεϊμπέρνς είναι εκτός που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Θα αποφασίσει ο προπονητής για τους Ψύχα, Σαγκάλ και Σιέλβικ αν θα είναι στην αποστολή».

-Για τον Χαμάς: «Ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, όπως και ο Ντόνιο. Είναι θέμα του προπονητή όμως αν θα εγγραφούν τον Ιανουάριο».