Πανέτοιμος ο Άρης για να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ» σύμφωνα με τον προπονητή του, Αλεξέι Σπιλέφσκι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε. Είμαστε πανέτοιμοι. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Εύχομαι τα παιδιά να μην το φοβηθούν. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι γρήγοροι, έχουν την εμπειρία. Ξέρουμε τι θα περιμένουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πίεση, όμως δεν χάνουμε από έναν αγώνα αλλά μαθαίνουμε. Θα είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα. Έχουμε παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας που αγωνίστηκαν σε τέτοια γήπεδα, θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να το απολαύσουν. Προετοιμαστήκαμε για όλες τις λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι τεχνικά και ψυχολογικά. Έχουμε ένα πλάνο».

Αν επηρεάζει το ότι το άλλο ματς του ομίλου θα διεξαχθεί νωρίτερα: «Εμείς επικεντρωνόμαστε σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε. Συγκεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι».

Τι θα σημαίνει για τον ίδιο να νικήσει τη Ρέιντζερς στη Σκωτία: «Θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε κι εμείς ποιότητα. Σέβομαι πάρα πολύ αυτό το κλαμπ. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ακόμη και ισοπαλία να φέρουμε θα είναι επιτυχία, κανείς δεν περίμενε ότι θα βρισκόμαστε εδώ. Εγώ είμαι ταπεινός προπονητής, απολαμβάνω τις νίκες σιωπηλά. Θα ήθελα να είναι πιο σιωπηλή η χαράς μας όταν κερδίζουμε».

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΚΟΚΟΡΙΝ
«Είμαστε προετοιμασμένοι για να νικήσουμε. Θέλουμε να το απολαύσουμε, θα είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα».

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.