Σε θέση αναμονής, η μεγάλη μάζα των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ. Περιμένουν το κάλεσμα της διοίκησης για να συνδράμουν οικονομικά (στο βαθμό που τους επιτρέπει η τσέπη τους) και να στηρίξουν με αυτό τον τρόπο την ομάδα.
Παρά το γεγονός ότι, κυριαρχεί ακόμα ΤΟ ΓΙΑΤΙ, έχει φτάσει σε τέτοιο κατάντημα η οικονομική πτυχή της εταιρείας και παρόλο ότι άπαντες συμφωνούν και λένε πως ήταν πολλά και σοβαρά τα λάθη στην διαχείριση των εσόδων, εντούτοις, μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο να επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές, αν μείνουν για καιρό απλήρωτοι, θα ανταποκριθούν με μοναδικό στόχο να συνδράμουν ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αναφορικά με τον αντικειμενικό στόχο τα διοίκησης, είναι να καλύψει αν είναι δυνατόν και ολόκληρο το φετινό έλλειμμα που θα ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Εύκολο σίγουρα δεν είναι. Αν όμως η πλατιά μάζα, ανταποκριθεί τότε όλα γίνονται, φτάνει η διοίκηση να ετοιμάσει ένα λογικό οικονομικό σχέδιο που να επιτρέπει ώστε ακόμα και τα 100 ευρώ το μήνα να αποδειχθούν χρήσιμα.
Οι δικές μας πληροφορίες, θέλουν τον πρόεδρο και τους συνεργάτες του, να επεξεργάζονται αρκετά και διαφορετικά οικονομικά πλάνα, με στόχο να εισρέουν, κάθε μήνα περίπου 400  χιλιάδες ευρώ.
Είτε αυτό θα σημαίνει 200 ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ από δύο χιλιάδες ευρώ, είτε 400 από χίλια εύρω, είτε και περισσότερους με λιγότερη συνεισφορά.
Αυτό που έχει σημασία, είναι να πειστούν όλοι πως είναι η τελευταία ελπίδα για να αποφευχθούν τα πολύ πιο δύσκολα.
Και όταν λέμε τα πού πιο δύσκολα, εννοούμε ακόμα και το μέλλον αυτής της εταιρείας που 26 χρόνια μετά την ίδρυση της (βλέπε 1997) είναι στο χειρότερο σημείο λειτουργίας.
Στο μεταξύ, δεν υπάρχει ούτε και η πολυτέλεια του χρόνου, για να καθυστερήσει το κάλεσμα της οικονομικής ενίσχυσης.
Οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να πληρωθούν, όπως τους υποσχέθηκε ο πρόεδρος και συνάμα, πρέπει να πληρωθούν αρκετές παλιές περιπτώσεις ώστε να αποφευχθεί το μεταγραφικό εμπάργκο Ιανουαρίου και όχι μόνο.
Άρα λοιπόν, «το γοργόν και χάριν έχει»
από πλευράς διοίκησης για να ενημερώσει τον κόσμο και ταυτόχρονα για να ανταποδώσει ο κόσμος την επιθυμία του να μην επιτρέψει να…χαλάσει η πορεία της ομάδας του