Έβγαλε τα κιτρινοπράσινα και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον Νέναντ Τόμοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σαλαμίνα, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ομάδα της Αμμοχώστου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Ο Σέρβος αμυντικός, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σαλαμίνα.

-Νέναντ, καταρχάς συγχαρητήρια για τη νέα σελίδα στην καριέρα σου. Πώς αισθάνεσαι για τη συμφωνία σου με τη Νέα Σαλαμίνα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έγινε αυτό που ήθελα από τη στιγμή που αποχώρησα από την ΑΕΚ. Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Νέα Σαλαμίνα. Είχα κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα πραγματικά να υπογράψω σ’ αυτήν. Ήθελα να μείνω στη Λάρνακα, όπως και η οικογένειά μου Πιστεύω ότι τη νέα σεζόν μπορούμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό, να προσπαθήσουμε να εκπλήξουμε όλους στην Κύπρο. Είμαι προς το τέλος της καριέρας μου, η Νέα Σαλαμίνα είναι μια ομάδα με οργάνωση, σαν μια οικογένεια κι αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

-Ποιους στόχους θέτεις με τη Νέα Σαλαμίνα;
«Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο, να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα. Θα είναι σαν… τίτλος. Πέρυσι ήταν κοντά, τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».

Ανδρέας Βεντούρης

**Ο Νέναντ Τόμοβιτς μας μίλησε και για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, τα συναισθήματά του, τι χρειάζεται η ομάδα της Λάρνακας για τον τίτλο και στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο της. Αργότερα στην ιστοσελίδα μας οι δηλώσεις του…