Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε κουκουλοφόρους ξέσπασαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 21χρονου, καθώς και υλικές ζημιές στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:50 χθες, η Αστυνομία έλαβε μήνυμα πως μεγάλος αριθμός κουκουλοφόρων με ρόπαλα, πέτρες, και άλλα αντικείμενα, είχαν μαζευτεί έξω από κτίριο Συνδέσμου Φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Αστυνομία μετέβη στην περιοχή, όπου δύο ομάδες κουκουλοφόρων ενεπλάκησαν μεταξύ τους ρίχνοντας πέτρες, κροτίδες, αλλά και μολότοφ.

Από τη συμπλοκή ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή και τραυματίστηκε ένας 21χρονος. Συγκεκριμένα, από τη συμπλοκή ο 21χρονος τραυματίστηκε στον αγκώνα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί κάταγμα.Σημειώνεται πως με την παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή των επεισοδίων, οι δύο ομάδες των κουκουλοφόρων διαλύθηκαν στις γειτονιές. Η Αστυνομία προχώρησε από χθες βράδυ στη λήψη καταθέσεων, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προβεί σε συλλήψεις.

Η διερεύνηση των επεισοδίων συνεχίζεται από την Αστυνομία.