Την άκρη του νήματος ψάχνουν οι ανακριτές για τις δύο στυγερές δολοφονίες που σημειώθηκαν σε Λεμεσό και Λευκωσία, με θύματα τους Θανάση Καλογερόπουλο και Αλέξη Μαυρομιχάλη.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΜΕGA ο συνάδελφος, Στέλιος Χαραλάμπους, οι ανακριτές έχουν κατεύθυνση και προσπαθούν να φθάσουν στα ίχνη των δύο προσώπων τα οποία απεικονίζονται και στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, για το φόνο του Θανάση Καλογερόπουλου.

Από την άλλη για την δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη, οι ανακριτές έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους και περιμένουν τις επιστημονικές εξετάσεις που διενεργούνται στα εργαστήρια της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών. Συγκεκριμένα, περιμένουν κυρίως τη βαλλιστική εξέταση στον κάλυκα, με αρμόδιες πηγές να εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες μέρες ίσως προκύψουν εξελίξεις.
Πάντως οι ανακριτές επεκτείνουν τις έρευνές τους σε διάφορα σημεία και όχι μόνο στους δρόμους περιμετρικά του διαμερίσματος όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξης Μαυριμιχάλης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κλειστά κυκλώματα τα οποία ενδεχομένως να κατέγραψαν κάποια κίνηση.
Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι αναφορικά με το καμένο όχημα που εντοπίστηκε στον Κοτσιάτη, οι Αρχές διερευνούν δύο σενάρια. Το ένα είναι το όχημα αυτό να χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών, ενώ το άλλο είναι ακόμη και το ενδεχόμενο του αντιπερισπασμού, δηλαδή να έκαψαν το όχημα για να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.