Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο αυριανό (9/11) ματς του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (19:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ ο Λουκ Σίκμα θα απουσιάσει από ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο (τενοντίτιδα) και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Μπασκόνια (9/11, 19:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική της EuroLeague παραμένει αμφίβολη. Παράλληλα ο Λουκ Σίκμα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός δράσης.

Ο Μιλουτίνοβ είχε απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Stoiximan Basket League λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται προκειμένου να προστατευθεί. Η συμμετοχή του στην χθεσινή (7/11) προπόνηση ήταν το πρώτο σημάδι ότι τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά στην περίπτωσή του, ωστόσο ο Σέρβος σέντερ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και οι “ερυθρόλευκοι” θα είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Όσον αφορά τον Σίκμα, ο Αμερικανός ξεκίνησε τρέξιμο μόλις χθες (7/11) και δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% σε επίπεδο ετοιμότητας, για αυτό αποφασίστηκε να μείνει εκτός 12αδας, παρέα με τον – επίσης τραυματία εδώ και μερικές εβδομάδες – ΜακΚίσικ. Ο Σίκμα ωστόσο αναμένεται από την Δευτέρα (13/11) να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά.