Οι συζητήσεις ξεκίνησαν και βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Παναθηναϊκός προτείνει στον «ισορροπιστή» του, Τζέριαν Γκραντ νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές και μεγάλη χρονική διάρκεια.
Όπως αποκάλυψε η Magic Euroleague, o Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου του Τζέριαν Γκραντ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.
Μια έκπληξη έκρυβε η σημερινή Magic Euroleague, αφού όπως αναφέρθηκε η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξεκίνησε συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου του Τζέριαν Γκράντ.
Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ του τριφυλλιού είναι μονοετές και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ο Γκραντ την φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι βαρόμετρο για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν και αποτελεί τον ισορροπιστή της ομάδας σε άμυνα και επίθεση.
Οι εμφανίσεις του έχουν πείσει το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων και την διοίκηση, η οποία θα σπεύσει στην ανανέωση του συμβολαίου του για τρία χρόνια ακόμα. Ο 31χρονος παίκτης παρουσιάζεται πιο ώριμος από ποτέ, ενώ έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα με τον χαρακτήρα του, έχοντας ταυτόχρονα σημαντική συμβολή στις νίκες του Παναθηναϊκού.
Ο Γκραντ αυτή την χρονιά μετράει 9,4 πόντους, 4.1 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 10 αγώνες με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην Εuroleague σε 28 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην Basket League σημειώνει 7,6 πόντους, 4 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ σε 7 παιχνίδια με 26 λεπτά συμμετοχής.