Ο Μαξ Φερστάπεν κυριάρχησε στο GP του Λας Βέγκας, περνώντας με άνεση πρώτα τον Σέρτζιο Πέρεζ και έπειτα τον Σαρλ Λεκλέρ σε έναν αγώνα όπου δύο οχήματα ασφαλείας άλλαξαν τις στρατηγικές. Στις τελευταίες στροφές ο Λεκλέρ “έκλεψε” τη δεύτερη θέση από τον Πέρεζ.

Η κυριαρχία του Μαξ Φερστάπεν στον φετινό μαραθώνιο τη Formula 1 επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά στο Grand Prix του Λας Βέγκας, εκεί όπου ο παγκόσμιος πρωταθλητής αντίκρισε πρώτος την καρό σημαία. Σε μια απολαυστική μονομαχία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, ο Μαξ Φερστάπεν πήρε ακόμη μια νίκη, ο Σαρλ Λεκλέρ χάλασε όμως το “1 – 2” της Red Bull στον τελευταίο γύρο.

Ο πιλότος της Ferrari προσπέρασε τον Σέρτζιο Πέρεζ λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό, ολοκληρώνοντας με εξαιρετικό τρόπο τον σπουδαίο αγώνα του και αφήνοντας με πικρή γεύση τον αντίπαλό του.

Εντυπωσιακός ήταν ο Εστεμπάν Οκόν, ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση (εκκίνησε από τη 16η), ενώ ακολούθησαν οι Λανς Στρολ, Κάρλος Σάινθ, Λούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ.