Πένθος στον ΑΣΙΛ καθώς έφυγε από τη ζωή το μέλος του Σωματείου, Παναγιώτης Μαλλής.
Αναλυτικά:
«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ
Είναι με λύπη που πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του μέλους του Σωματείου μας, μακαριστού Παναγιώτη Μαλλή. Ο μακαριστός Παναγιώτης, αδελφός του πρώην προέδρου Κωνσταντίνου Μαλλή, ήταν πάντα κοντά στο Σωματείο τόσο οικονομικά όσο και άλλως πως, διατηρώντας μέχρι και το θάνατο του μηνιαία συνεισφορά. Είναι χαρακτηριστικό ότι αμέσως μετά την δημιουργία του ιδρύματος Παναγιώτη και Έλλης Μαλλή «Η Παναγία της Λύσης» ενίσχυσε την Τράπεζα Αίματος Λύσης με την συν-διοργάνωση με το Σωματείο μας της ετήσιας καθιερωμένης αιμοδοσίας.
Ο μ. Παναγιώτης ήταν εξέχουσα προσωπικότητα όχι μόνο της Λύσης, αλλά και του τόπου. Με λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό στον τομέα των Οικονομικών, επέστρεψε και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες τόσο στο Δημόσιο όσο και στην Λαϊκή Τράπεζα. Με την αφυπηρέτηση του συνέχισε να προσφέρει ως Σύμβουλος, ένα όμως από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ήταν η δημιουργία του ιδρύματος Παναγιώτη και Έλλης Μαλλή «Η Παναγία της Λύσης». Ένα ίδρυμα που κάνοντας χρήση δική του προσωπική συνεισφορά, βοήθησε εκατοντάδες συνανθρώπους μας σε ανάγκη, αλλά κυρίως βοήθησε στις σπουδές εκατοντάδων νεαρών συγχωριανών μας.
Εκ μέρους του συνόλου της οικογένειας του ΑΣΙΛ εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Η απώλεια για το Σωματείο μας, την Λύση και τον τόπο μας τεράστια. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας σε έκτακτη συνεδρία του αποφάσισε όπως παραστεί σύσσωμο στην κηδεία και καταθέσει στεφάνι σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης. Αιωνία η μνήμη του!
Η κηδεία θα γίνει αύριο Σάββατο, 04/11/2023 και ώρα 10.30πμ στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές στο ίδρυμα Παναγιώτη και Έλλης Μαλλή «Η Παναγία της Λύσης».
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου».