Η Λάτσιο λύγισε στο τέλος τη Σέλτικ, τη νίκησε με 2-0 και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ιμόμπιλε.
Στο 8ο λεπτό η κεφαλιά του Ίζακσεν δεν ανησύχησε τον Χαρτ ενώ στο 10’ ο Γκεντουζί σέντραρε από δεξιά και ο Άντερσον έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι. Στο 16’ οι Προβεντέλ και Χίλα δεν συνεννοήθηκαν αλλά ευτυχώς γι’ αυτούς και για τη Λάτσιο ο Πάτρικ πρόλαβε και κάλυψε προ του Φουρουχάσι ενώ στο 40’ ο Χαρτ απέκρουσε το σουτ του Αλμπέρτο.
Στο 49ο λεπτό ο Μπερνάρντο άνοιξε δεξιά στον Φουρουχάσι που έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 51’ ο Προβεντέλ έβγαλε τη σέντρα σουτ του Γιανγκ από δεξιά.
Στο 61’ ο Άντερσον πέρασε κάθετα στον Ίζακσεν που έκανε το διαγώνιο πλασέ από αριστερά αλλά αστόχησε για εκατοστά ενώ στο 70’ ο Προβεντέλ είπε όχι εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Κάρτερ Βίκερς.
Στο 81’ ο Λουίς Αλμπέρτο έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε έξω και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ίζακσεν κόντραρε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ιμόμπιλε που από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Και μάλιστα στο 85’ ο Ιμόμπιλε έκανε πανέμορφη προσποίηση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό για το 2-0. Στο 90+1′ ο Κάρτερ Βίκερς πλάσαρε άστοχα από το πέναλτι και στο 90+3′ ο Προβεντέλ είπε όχι σε σουτ του Τζόνστον.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λάτσαρι, Πάτρικ, Τζίλα, Μάρουσιτς, Ροβέλα (79′ Κατάλντι), Γκεντουζί, Αλμπέρτο (84′ Καμάντα), Άντερσον (61′ Πέδρο), Καστεγιάνος (62′ Ιμόμπιλε), Ίσακσεν

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Α. Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, Ο’Ράιλι, Μακγκρέγκορ, Μπερνάρντο (70′ Χέον-Γιου), Φόρεστ ( 61′ Μ. Τζόνστον), Φουρουχάσι, Γιανγκ (86′ Τέρνμπουλ)

ΣΑΧΤΑΡ 1-0 ΑΝΤΒΕΡΠ
Για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Σαχτάρ η οποία νίκησε με 1-0 την Αντβέρπ και την άφησε στο απόλυτο μηδέν κι εκτός Ευρώπης οριστικά. Οι Ουκρανοί έφτασαν τους 9 πόντους όσους έχουν και η Πόρτο με την Μπαρτσελόνα που αγωνίζονται αργότερα και όλα είναι ανοιχτά πλέον.
Στο 3ο λεπτό οι Ουκρανοί βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Νέβερτον πλάσαρε από αριστερά αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 8’ η Αντβέρπ αναπτύχθηκε όμορφα αλλά ο Ρίζνικ πρόλαβε σωτήρια τον Φερμίρεν. Τελικά στο 12’ ο Ζούμπκοβ εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Ματβιγένκο με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 1-0.
Στο 24’ ο Μπαλίκβισα έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Ρίζνικ απέκρουσε και στο 40’ ο Μπουτέζ είπε όχι σε κοντινό σουτ του Νέβερτον και στην επαναφορά ο Σουντάκοβ αστόχησε από κοντά με κεφαλιά.
Στο 49’ ο Ρίζνικ έσωσε μετά από κεφαλιά του Γιάνσεν ενώ στο 55’ο Αζάροβ έπιασε φοβερό σουτ από αριστερά αλλά ο Μπουτέζ και το δοκάρι έσωσαν την Αντβέρπ. Μάλιστα στο 62ο λεπτό ο Στεπανένκο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μπουτέζ βρήκε ξανά την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι του και στο 79’ το σουτ του Φερμίρεν κόντραρε στα σώματα ενώ στο 90+4’ ο Ρίζνικ νίκησε τον Αλντερβάιρελντ σε τετ α τετ.

ΣΑΧΤΑΡ: Ρίζνικ, Μπόνταρ, Γκοτσολεϊσβίλι, Ματβιγένκο, Αζάροβ, Στεπανένκο, Κρίσκιβ (89’ Κέλσι), Σουντάκοβ, Ζούμπκοβ, Σίκαν (90+6’ Ρακίτσκι), Νέβερτον (70’ Μπονταρένκο)

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέζ. Μπατάιγ, Κουλιμπαλί, Αλντερβάιρελντ, Βάινταλ, Φερμίρεν, Γιουσούφ (73’ Ιλενικένα), Κερκ (46’ Ετζούκε), Μπαλίκβισα, Μούγια, Γιάνσεν