Φως στο σίριαλ του συμβολαίου του Μπρούνο Καμπόκλο με την Βενέτσια έριξε η εταιρεία εκποσώπησης του Βραζιλιάνου παίκτη, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την Παρτίζαν για την τρέχουσα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Hazan Sports Management ήθελε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, για αυτό και έστειλε επιστολή στο Sportando.
«Όταν ανέλαβα τον Μπρούνο, κοίταξα τη συμφωνία του και συνειδητοποίησα ότι δεν είχε υπογράψει επίσημα με τη Βενέτσια. Υπέγραψε ένα προσύμφωνο και όχι ένα επίσημο συμβόλαιο, το οποίο ανέφερε ότι υπήρχε buy-out, που έπρεπε να καταβληθεί, εάν δεν εκπληρωθεί η προκαταρκτική συμφωνία.
Ξέραμε από την αρχή ότι μπορούσαμε να φύγουμε ανά πάσα στιγμή. Ο ιδιοκτήτης έκανε μεγάλο λάθος, γιατί το συμβόλαιο ήταν πολύ κακογραμμένο. Και καταλαβαίνω ότι ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του, επειδή πηγαίνει σε εκλογές.
Δοκιμάσαμε κάθε μέτρο για να πληρώσουμε το buy-out πριν από πολύ καιρό, όμως ήθελαν απλώς να καταστρέψουν το όνομά μου και το όνομα του παίκτη, νομίζοντας ότι η πίεση θα μας καταβάλει. Έστειλαν ακόμη και ανθρώπους να με απειλούν ότι θα με σκοτώσουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όταν συμμετείχε στην περιοδεία της Μακάμπι Ρανανά στο NBA, η Βενέτσια προσέγγισε όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Λίγκας, για να προσπαθήσει να τον σταματήσει από το να παίξει. Όλοι ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό, γι’ αυτό ο Καμπόκλο συμπεριλήφθηκε στην ομάδα.
Ποτέ δεν ήθελαν τον παίκτη, δεν ήθελαν το buy-out, ήθελαν απλώς να τον βλάψουν. Η FIBA έκρινε υπέρ μας και τώρα είναι με την Παρτιζάν», ανέφερε το σχετικό κείμενο.