Σημαντική νίκη για την Τζένοα! Το σύνολο του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο «λύγισε» με την Ελλάς Βερόνα και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Παρέμειναν εντός επικίνδυνης ζώνης οι φιλοξενούμενοι. «Χρυσός» σκόρερ για τους νικητές ο Ντραγκούσιν, ο οποίος έγινε μόλις ο δεύτερος Ρουμάνος που βρίσκει δίχτυα με την φανέλα των Γενοβέζων.
Στο 41ο λεπτό η Τζένοα έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ αλλά η προσπάθεια του Εκουμπάν σταμάτησε στο δοκάρι, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα η κατάληξη ήταν διαφορετική, καθώς ο Ντραγκουσίν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Χαπς και με ωραίο μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μοντιπό για το 1-0. Στο 58’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Πούσκας και στο 63’ ο Μοντιπό είπε όχι στον Σαμπέλι.
Στο 78ο λεπτό η Ελλάς Βερόνα έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση, όμως ο Μαρτίνες έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Τζούριτς και στο 85’ το πλασέ του Στρόοτμαν πέρασε μόλις άουτ. H τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 89ο λεπτό από τον Πούσκας.

ΤΖΕΝΟΑ: Μαρτίνες, Ντραγκούσιν, Μπανί(41’ Ντε Βίντερ), Βάσκεθ, Χαπς(86’ Ματούρο), Σαμπέλι, Φρέντρουπ, Μπαντέλι(86’ Θόρσμπι), Στρόοτμαν(86’ Μαλινόφσκι), Εκουμπάν(64’ Πούσκας), Γκούντμουντσον.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Μαγκνάνι, Χίεν, Αμιόνε(71’ Ντούντα), Ντόιγκ(63’ Φαραόνι), Τερατσιάνο, Φολορούνσο(85’ Σαπονάρα), Χόνγκλα, Σούσλοφ(63’ Κρουζ), Μπονατσόλι(46’ Ενγκόνγκ), Τζούριτς.