Αλλαγές σε όλα τα πόστα για τη Μαρσέιγ, καθώς μετά τη διαδοχή του Μαρθελίνο από τον Γκατούζο στον πάγκο της γαλλικής ομάδας, τη θέση του αθλητικού διευθυντή αναμένεται να αναλάβει εντός βδομάδας ο Μεχντί Μπενατιά.
Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις και οι διοικητικές προσθήκες στη Μαρσέιγ, με στόχο την αγωνιστική επιστροφή της ομάδας στις πρώτες θέσεις της Ligue 1.
Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε με την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, καθώς την ορφανή θέση των Φωκαών, μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο, ανέλαβε ο Τζενάρο Γκατούζο.
Συνέχεια, πλέον, παίρνουν πιο διοικητικές θέσεις, με τον Μεχντί Μπενατιά να αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, επιστρέφοντας στον σύλλογο μετά το 2006, καθώς την τριετία 2003-2006 αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των ακαδημιών της Μαρσέιγ, χωρίς, ωστόσο να έχει αγωνιστεί ποτέ στην πρώτη ομάδα.

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου και της Γιουβέντους μεταξύ άλλων, κρέμασε τα παπούτσια του το 2021 και έκτοτε εκπροσωπούσε ποδοσφαιριστές ως μάνατζέρ τους.