Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να μετατρέψει τον Μπρούνο Καμπόκλο στο νέο… Ματίας Λεσόρ της Παρτιζάν. Ο Βραζιλιάνος ψηλός ξέρει καλά ποιον καλείται να διαδεχτεί και πρόκειται να τον αντιμετωπίσει την Πέμπτη, όταν η ομάδα του υποδέχεται στο Βελιγράδι τον Παναθηναϊκό.

«Ο Λεσόρ χάραξε το δρόμο που θέλω να ακολουθήσω στην Παρτιζάν. Ξέρω πως στην Παρτιζάν τον αγαπούν πολύ. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς μού δείχνει βίντεο για το τι έκανε όταν έπαιζε στην Παρτιζάν, ήταν σπουδαίος. Θέλω κι εγώ να μάθω από τον Λεσόρ. Θέλω να έχω έναν ανάλογο ρόλο, αυτό θέλουν και οι προπονητές μας από μένα», τόνισε ο Καμπόκλο.

«Την Πέμπτη περιμένω μάχη! Παίζουμε στην έδρα μας, που πάντα μας δίνει μεγάλη πλεονέκτημα. Ελπίζω να νικήσουμε», πρόσθεσε ο πρώην άσος της Ουλμ που είχε περάσει και από το ΝΒΑ.

Όσο για το πώς προσαρμόζεται στο σύστημα του Ομπράντοβιτς; «Είναι απίστευτο! Νιώθω ότι ο κόουτς έχει 1.000 διαφορετικά συστήματα. Προσπαθώ να τα θυμηθώ όλα, αλλά κάποιες φορές τα ξεχνάω. Όμως δεν το ξέρουν οι αντίπαλοι αυτό. Προσπαθώ να τα έχω στο μυαλό μου και να προσαρμοστώ στο παιχνίδι της ομάδας, ενώ πάντα μπορώ να προσφέρω ενέργεια και να παίξω άμυνα», είπε ο 28χρονος.