Υπέροχο παιχνίδι στο Τορίνο, με την τοπική ομάδα να νικά τη Σασουόλο με 2-1 και να της ξεφεύγει με 4 πόντους.
H Τορίνο μπήκε δυνατά στο ματς και στο 2ο μόλις λεπτό ο Κονσίλι έσωσε μετά από σουτ του Βόιβοντα και στο 4’ είπε όχι εντυπωσιακά και σε σουτ του Σανάμπρια αλλά στο 5’ ο Ταμέζ σέντραρε από δεξιά και ο Σανάμπρια με πλασέ εξ επαφή έκανε το 1-0.
Η Σασουόλο ισορρόπησε και στο 18 ο Μπεράρντι σέντραρε από δεξιά, ο Θόρστβεντ κοντρόλαρε στην περιοχή και με άψογο πλασέ έγραψε το 1-1.
Στο 25’ ο Κονσίλι είπε όχι σε κεφαλιά ψαράκι του Μπουοντζιόρνο και στο 32’ η κεφαλιά του Μπελανόβα πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 39’ το σουτ του Σαπάτα έξυσε το δοκάρι της Σασουόλο. Στο 45+4’ ο Κονσίλι είπε όχι σε όμορφο τακουνάκι του Βλάσιτς.
Στο 46’ ο Σανάμπρια αστόχησε σε τετ α τετ με τον Κονσίλι και στο 47’ ο Βόιβοντα αστόχησε εξ επαφής με το στήθος!
Στο 66’ η Σασουόλο είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Λοριεντέ και στο 68’ ο Ταμέζε έδωσε κάθετα στον Βλάσιτς που με διαγώνιο πλασέ από δεξιά έγραψε το 2-1.
Στο 75ο λεπτό το συρτό σουτ του Σαπάτα πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 81′ ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Σανάμπρια. Στο 90ο λεπτό η κεφαλιά του Βίνια πέρασε μόλις έξω και στο 90+1′ η Τορίνο απείλησε με τον Λατσάρο.
ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ροντρίγκες (44’ Ζίμα), Βόιβοντα, Μπουοντζιόρνο, Ταμέζ, Μπελανόβα (83′ Λατσάρο), Λινέτι, Ρίτσι (9’ Βλάσιτς), Ίλιτς Σανάμπρια (83′ Ράντονιτς), Σαπάτα.
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Βίνια, Έρλιτς, Φεράρι, Μπολόκα (90+3′ Μουλατιέρι), Θόρστβεντ (79′ Βολπάτο), Τόλιαν, Μπαϊράμι (46’ Ράτσιτς), Λοριεντέ (87′ Καστιγιέχο), Μπεράρντι, Πιναμόντι (79′ Ντεφρέλ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ