Την πρώτη της νίκη μετά από τις 17 Σεπτεμβρίου πέτυχε η Χετάφε που κέρδισε με 1-0 την Κάντιθ κι ενώ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Στο 9ο λεπτό η Κάντιθ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ναβάρο ενώ στο 18’ το γυριστό του Μάτα έφυγε μόλις έξω και στο 38’ ο Σουάρεθ έκοψε τον Ματσίς. Στο 40’ ο Σορία είπε όχι σε πλασέ του Ράμος και στο 44’ αποβλήθηκε ο Ντζενέ για αγκωνιά στον Ερναντέθ. Μάλιστα θα μπορούσε να δοθεί και πέναλτι καθώς η φάση έγινε πριν την εκτέλεση κόρνερ αλλά ακριβώς επειδή η μπάλα δεν παιζόταν δεν δόθηκε η εσχάτη των ποινών.

Στο 45+4’ το διαγώνιο σουτ του Τσουστ έφυγε μόλις έξω ενώ στο 65’ ο Αλντερέτε πρόλαβε τον Ράμος και στο 76’ μετά από κόρνερ ο Μίγια πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μαγιοράλ από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 84’ ο Λεντέσμα είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Μακσίμοβιτς.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Αλντερέτε, Άλβαρες, Ρίκο, Ντζενέ, Σουάρεθ, Μακσίμοβιτς, Καρμόνα, Γκρίνγουντ (86’ Ιγκλέσιας), Μάτα (46’ Μίγια), Μαγιοράλ (89’ Λατάσα)

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Τσουστ, Καρκελέν, Ερναντέθ, Πιρές, Ναβάρο (46’ Άλεξ Φερνάντεθ), Κουαμέ (83’ Νεγρέδο), Αλκαράθ (61’ Εσκαλάντε), Ματσίς, Μαρτί (74’ Γκουαρδιόλα), Ράμος (74’ Μάξι Γκόμες)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ