Ματσάρα στη «VOLKSWAGEN ARENA» με τις Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ να έρχονται ισόπαλες 2-2 και να μένουν ικανοποιημένες εν τέλι από τον ένα βαθμό.

Στο 7ο λεπτό ο Ντουκς άνοιξε το σκορ για τη Βέρντερ με απίθανη εκτέλεση φάουλ ενώ στο 20’ το σουτ του Τσερνί κόντραρε και πέρασε μόλις έξω. Στο 25’ ο Τσέτερερ μπλόκαρε μετά από κεφαλιά του Λακρουά ενώ στο 31’ ο Πέρβαν απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Σμιντ.

Τελικά στο 37ο λεπτό ο Μέλε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τσερνί πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-1.Στο 40’ ο Μάιερ γύρισε και πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Τσέτερερ του είπε όχι και στο 44’ η κεφαλιά του Ντέμαν πέρασε λίγο έξω.

Στο 47’ ο Φριντλ πρόλαβε σωτήρια τον Τσερί και στην κόντρα η κεφαλιά του Ντουκς σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ του Πέρβαν. Στο 52’ η κεφαλιά του Λακρουά πέρασε εκτός και στο 53’ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ντέμαν. Ωστόσο στο 59’ ο Μάιερ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Παρέδες με κοντινό σουτ έγραψε το 2-1 ενώ στο 65’ ο Βίζερ έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Μπορέ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 83’ μετά από γύρισμα του Ντουκς ο Κότσα πρόλαβε σωτήρια τον Σμιντ και στο 89’ αποβλήθηκε ο Λακρουά με 2η κίτρινη.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Πέρβαν, Τσέζιγκερ, Λακρουά, Μέλε (84 Μπακού), Μπόρναουβ (75’ Κότσα), Σβάνμπερκ (57’ Άρνολντ), Τσερνί (57’ Τομάς), Μάιερ, Παρέδες (84’ Καμίνσκι), Βρανξ, Βιντ

ΒΕΡΝΤΕΡ: Τσέτερερ, Φριντλ, Βελίκοβιτς, Γιουγκ, Βάιζερ, Ντέμαν, Μπιτενκούρ (75’ Λίνεν), Στάγκε, Σμιντ, Ντουκς (87’ Νάινμα), Μπορέ (90+2′ Βολτμέιντ).