Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, μίλησε για πιθανή επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του και ξεκαθάρισε πως οι Τζιαλορόσι είναι αυτοί που δεν επιθυμούν τη συνεργασία τους.
Πριν δυο μήνες ο Φραντσέσκο Τότι σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην αγαπημένη του Ρόμα και έβαλε «φωτιά» στα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και τα ερωηματικά παραμένουν.
Ο Capitano μίλησε στην εκπομπή του Κρίστιαν Βιέρι στο Twitch και όταν ρωτήθηκε για πιθανή επιστροφή αποκάλυψε πως η πλευρά των Ρωμαίων δεν επιθυμεί τη συνεργασία τους.
«Θα σου πω αυτό που λέω πάντα. Για να γίνει ένας γάμος πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Εδώ η άλλη πλευρά δεν το θέλει. Δεν μιλάμε, έχουν σταματήσει τα τηλεφωνήματα. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ για τη Ρόμα, για να τα δώσω όλα όπως έκανα πάντα, αλλά δεν με θέλουν», ανέφερε ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα.
Ο Τότι αναφέρθηκε τόσο για τη «μαχή» των Τζιαλορόσι για την τετράδα της Serie A, όσο και για το επιθετικό δίδυμο Ντιμπάλα – Λουκάκου.
«Αν νικούσε τη Λάτσιο θα ανέβαινε στην 4η θέση. Οι επιθετικοί της Ρόμα δεν είχαν καν τελικές προσπάθειες, μόνο ο Κάρσντορπ στα πρώτα 5 λεπτά. Η Ρόμα έχει το ρόστερ για να παίξει καλύτερα, έχει το ρόστερ για να τερματίσει στην 4άδα. Είναι καιρός, έπειτα από τόσα χρόνια, να επιστρέψει στο Champions League. Ο Ντιμπάλα είναι ο καλύτερος της ομάδας, ο Λουκάκου είναι δύναμη. Ως πρώην παίκτης λέω ότι είναι το πιο δυνατό δίδυμο του πρωταθλήματος, είναι τέλειο δίδυμο. Ελπίζω να το αποδείξουν σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι μέχρι τώρα. Ολα εξαρτώνται από τον Ντιμπάλα, από τα μυικά προβλήματά του. Αν ο Λουκάκου πάρει 4-5 καλές μπαλιές τη μία θα την κάνει γκολ», είπε ο Ιταλός.