Ο επικεφαλής του γραφείου τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για τη νίκη στο ντέρμπι επί του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας κι αυτό την κάνει ακόμα μεγαλύτερη. Είχα πει και πριν το ματς πως ότι κι αν γίνει, το αποτέλεσμα δεν θα καθορίσει κάτι. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Βαθμολογικά δεν έγινε κάτι αλλά ψυχολογικά μας έδωσε ψυχολογία».
«Αν εννοείς ότι ήταν πιο γρήγορη και επιθετικά σε σχέση με πέρσι, νομίζω πως έπαιξαν όλα ρόλο και παίζουν ρόλο. Δεν έχουμε επικαλεστεί δικαιολογίες αλλά είχαμε πολλά προβλήματα. Ο Μπένγκτσον και ο Μπρόρσον είχαν ίωση, ο Γκομίς ο πιο παραγωγικός μας παίκτης ήταν εκτός ενώ υπήρχαν και παίκτες με…μισή προπόνηση, όπως ο Γιαγκό και ο Μαγιαμπέλα. Όταν υπάρχουν τόσα πολλά και δύσκολα ματς είναι λογικό κάποια στιγμή να έρθει και η κούραση. Όλα αυτά μετράνε».
Για το ότι βοήθησαν οι αλλαγές: «Η αλήθεια είναι ότι βοήθησαν αρκετά. Κάθε φορά πρέπει να μπαίνουν μέσα και να αλλάζουν το παιχνίδι, πρέπει να κάνουν το καθήκον τους».  Αν ήταν προγραμματισμένο να εκτελέσει το πέναλτι: «Όχι, ο Κοκόριν κτυπά τα πέναλτι, αλλά επειδή είχε γενέθλια ο Σουμάνσκι, είχε έντονη επιθυμία να το εκτελέσει αυτός. Ο Κοκόριν του έδωσε την μπάλα και όταν νιώθει σίγουρος ένας παίκτης, ο προπονητής δύσκολα θα του αρνηθεί».
Για το ότι ήταν η πρώτη νίκη του Άρη επί του ΑΠΟΕΛ μετά από 30 χρόνια: «Ήταν η πρώτη μας νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό μετά τον Μάιο του 1993. Δηλαδή μετά από τρεις δεκαετίες νικήσαμε ξανά».
Για τη διαιτησία: «Άποψη έχουμε πάντα για τη διαιτησία, αλλά όπως κάνω πάντα δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω. Βγαίνουν οι καθηγητές διαιτησίας και μιλάνε. Δεν θέλω να τοποθετηθώ, όπως κάνω πάντα».
Για τον Ουρόσεβιτς: «Ήταν άρρωστος είχε στομαχικές διαταραχές, αλλά επειδή είχαμε πολλές απουσίες έσφιξε τα δόντια κι αγωνίστηκε».
Για τον Ζόκε: «Συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει κόντρα στην ΑΕΛ».
Για τα αγωνιστικά ενόψει Ρέιντζερς: «Η δεδομένη απουσία είναι ο Μποακί. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα με τον Γκομίς και θα δούμε πως θα είναι η εξέλιξη της υγείας των Μπένγκτσον και Μπρόρσον. Σανέ και Νίκολιτς είναι εκτός λίστας στην Ευρώπη».