Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, οχλαγωγίας, κατοχής εκρηκτικών υλών και άλλα αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν στις 15/11/2023 στη Λεμεσό.
Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, έχουν εξασφαλιστεί και δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες προσώπων, που φαίνονται να συμμετείχαν στα επεισόδια.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
i52errΝα υπενθυμίσουμε ότι σήμερα, Σάββατο, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός προσώπου αναφορικά με τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για νεαρό ηλικίας 22 ετών εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και εντοπίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας.
Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν εκδοθεί ακόμη τρία εντάλματα σύλληψης. Τα βίαια επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ οπαδών δύο ομάδων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου, αλλά και την πρόκληση εκτεταμένων υλικών ζημιών σε υποστατικά και όχημα.