Νέα εντός έδρας νίκη, νέο εμφατικό σκορ, νέες στιγμές απόλυτης αποθέωσης για την Άστον Βίλα μετά το 4-1 επί της Γουέστ Χαμ κι ακόμα ένα ματς που ο Ντόουγκλας Λουίζ παίρνει ενέργεια από τον κόσμο και «φορτώνει» τα δίχτυα με γκολ.

Οι «χωριάτες» απόλαυσαν το απόγευμα της Κυριακής τους και κόντρα στα «σφυριά» έφτασαν στο τελικό 4-1 προς απόλυτη ικανοποίηση των οπαδών τους που για 11ο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι είδαν νίκη. Περισσότερο, όμως, είδαν ότι η δουλειά του Ουνάι Έμερι κάθε φορά είναι ικανή να εκπλήξει και να εντυπωσιάσει, με το κλαμπ του Μπέρμιγχαμ να βρίσκεται σε περίοδο που έκανε ακόμα και τον Μόγιες να το τοποθετήσει σε μια κορυφαία 5άδα ομάδων στην Πρέμιερ!

Η Βίλα σε αυτό το σερί των 11 νικηφόρων αγώνων στο «Βίλα Παρκ» έχει σκοράρει 31 φορές, έχει δεχθεί μονάχα 5 τέρματα και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 6 αναμετρήσεις. Μάλιστα, μέσα στο 2023, μονάχα η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει η ομάδα που έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τους villans στην κορυφαία Λίγκα της Ευρώπης!

Η δουλειά του συνόλου έχει συμβάλει σε όλο αυτό, ωστόσο, ο Ντόουγκλας Λουίζ το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει, κυρίως μπροστά στο κοινό της ομάδας, να σκοράρει με ρυθμούς που ουδείς άλλος στα χρονικά της Βίλα είχε καταφέρει. Τα γκολ σε 6 διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια είναι η κορυφαία επίδοση που έχει παρατηρηθεί από ποδοσφαιριστή του συλλόγου, έχοντας φτάσει πια στα 7 τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Βίλα Παρκ».

Το «κάστρο», ο «στρατιώτης» και ο «μαέστρος» από την άκρη του πάγκου, φέρνουν στην επιφάνεια, επιβεβαιώνουν πως η Πρέμιερ Λιγκ, πάντοτε θα έχει να μας «διηγηθεί» ανέλπιστες, αλλά πανέμορφες ιστορίες…