Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Τόνι Κόσκελα, πιάνει δουλειά από την Τετάρτη. Ο Φινλανδός κόουτς έρχεται με εξαιρετικές περγαμηνές, μαθημένος στα δύσκολα και στο να κυνηγάει τίτλους και διακρίσεις με τις ομάδες του. Η επιλογή του Φινλανδού προφανώς δείχνει και την πρόθεση από το δ.σ να χτίσει πάνω του μακροπρόθεσμα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Ο νέος προπονητής θα έχει αρκετά να δουλέψει αφού η ΑΕΛ είναι σε κακή κατάσταση και επειγόντως χρειάζεται ανασυγκρότηση. Η ομάδα έχει δυνατότητες για κάτι περισσότερο από αυτό που δείχνει και έγκειται και στον νέο κόουτς να τις βγάλει προς τα έξω.
Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά τους, με τον Οθέλλο εντός έδρας, όπου ο στόχος είναι διπλός, από την μια να κερδίσει και από την άλλη να βγάλει επιτέλους μια καλή εικόνα προς τα έξω.
Αγωνιστικά οι Μόρσεϊ και Φιλίπποβιτς είναι εκτός πλάνων του Φινλανδού προπονητή. Έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε αν θα αλλάξει και την διάταξη της ομάδας ο Κόσκελα καθώς αρέσκεται να αγωνίζεται με τρεις στην άμυνα.

Αριστείδου Μιχαήλ