Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να δει την αγαπημένη του ομάδα; Την απάντηση μας δίνει ο Λεάντρο Φορτουνάτο από την Αργεντινή.
Πρόκειται για έναν φίλαθλο της Μπόκα Τζούνιορς ο οποίος έχει καταφέρει τις τελευταίες ώρες να γίνει viral στη Λατινική Αμερική λόγω του εγχειρήματός του.
Όπως ανακοίνωσε θα πάει με τα πόδια από την Αργεντινή μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Copa Libertadores.
Επειδή είναι λογικό να μην έχετε εικόνα για το ακριβές μέγεθος της απόστασης αρκεί να αναφέρουμε πως από το σπίτι του μέχρι την βραζιλιάνικη πόλη η απόσταση υπολογίζεται στα 2.685 χιλιόμετρα και μεταξύ άλλων θα διασχίσει όλη την Ουρουγουάη.
Η διάρκεια του ταξιδιού υπολογίζεται στις 22 ημέρες και ήδη βρίσκεται περίπου στα μισά. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου με την Μπόκα να αντιμετωπίζει την Φλουμινένσε.
Ήδη, ο Λεάντρο Φορτουνάτο έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αφού οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες. Ζέστη και υγρασία από τη μία, βροχές και κρύο από την άλλη συνθέτουν το σκηνικό που έχει βρει απέναντι του.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Όπως ανέφερε στα social του τόσο η σύζυγος, όσο και η κόρη του τον μπλόκαραν από όλα τα social media και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους.
«Η σύζυγός μου με μπλόκαρε από το Instagram, το Facebook και το WhatsApp. Θα φτάσω στο Ρίο και μετά θα δω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φτάσω εκεί, αμφιβάλω, αλλά θα το προσπαθήσω. Αν πρέπει να διασχίσω έναν ποταμό θα το κάνω και εάν είναι να πνιγώ, ας πνιγώ» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ένα από τα video που έχει ανεβάσει.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Καραζίνιο της Βραζιλίας και έχει περίπου άλλα 1.400 χιλιόμετρα να διασχίσει μέχρι να φτάσει στον τελικό του προορισμό.