Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τα γενέθλια του Άρη: «Συμπληρώνουμε σήμερα 93 χρόνια ζωής θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον κόσμο την Πέμπτη. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο νέο γήπεδο».

-Τα αγωνιστικά: «Ο Βανά είναι καλά. Είχε απλά έντονο πόνο από το χτύπημα. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών».

-Για την ήττα από τον Απόλλωνα: «Λέγαμε ότι για να πάρουμε αποτέλεσμα θα πρέπει να παρουσιαστεί ο καλός Άρης κι αυτό δεν έγινε. Δεχθήκαμε την πρώτη μας ήττα αλλά συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

-Αν θεωρούν ότι υπάρχει κάμψη στην απόδοση του Άρη: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάμψη. Αν π.χ στον αγώνα με την Ομόνοια κρατούσαμε ακόμη τρία λεπτά ή σκοράραμε και τρίτο γκολ δεν θα είχε δεχθεί αυτή την ερώτηση. Είναι κάτι νέο για μας, είναι μια διαδικασία που πρέπει να μάθουμε. Μεγαλώνουμε μέσα από τα παιχνίδια».

-Για την παρουσία του κόσμου στο ματς την Πέμπτη: Είναι ελεύθερη η προπώληση, μπορεί ο καθένας να έρθει στο γήπεδο. Η Ρέιντζερς πήρε 2000 εισιτήρια».

-Για τη σημασία του αγώνα: «Συνήθως λένε ότι τα παιχνίδια του α’ γύρου καταδεικνύουν την πορεία των ομάδων στον όμιλο, υπό αυτή την έννοια είναι σημαντικό. Ο Άρης είναι αουτσάιντερ αλλά αν κάποιος πόνταρε στο πού θα πάρουμε βαθμούς, θα το έκανε σε αγώνα στην έδρα μας».