Παίκτης της Μπέτις είναι από την Πέμπτη (25/10) ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Ανδαλουσιάνους μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Οι «βερδιμπλάνκος» προχώρησαν στην απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα. Φυσικά, η υπόθεση δεν ήταν καθόλου εύκολη και χρειάστηκαν να ξεπεραστούν πολλές δυσκολίες για να ολοκληρωθεί το deal, με τον 35χρονο στόπερ να ρίχνει εντέλει τις οικονομικές του απαιτήσεις και να βάζει την υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Για την εν λόγω προσθήκη στο ρόστερ, παραχώρησε δηλώσεις και ο τεχνικός διευθυντής των «μπέτικος», Ραμόν Πλάνες, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως με αυτή την κίνηση επετεύχθη ο αρχικός στόχος, με την απόκτηση ενός καλού κεντρικού αμυντικού.

«Θα συνεισφέρει πολύ στην ομάδα μας, με έναν σημαντικό τρόπο. Θα μας ενισχύσει και πιστεύω ότι ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή επετεύχθη. Όταν ο Μπαρτρά τραυματίστηκε, καταλάβαμε ότι έπρεπε να υπογράψουμε έναν κεντρικό αμυντικό και μάλιστα έναν καλό κεντρικό αμυντικό. Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο και σε συνδυασμό με το σημερινό ματς (σ.σ.: χθεσινό) στην Κύπρο τα πράγματα περιπλέχθηκαν. Αλλά είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, είναι ήδη στη Σεβίλλη και αύριο θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

πέρυσι έπαιξε πολλά παιχνίδια, κάτι που εκτιμήσαμε και είναι ένας έμπειρος παίκτης που έρχεται να βοηθήσει. Οι ιατρικές εξετάσεις του Σωκράτη ήταν πολύ θετικές, είναι σε καλή κατάσταση. Του λείπει ο ρυθμός αγώνα, αλλά είναι σωματικά καλά», ήταν τα λόγια του Πλάνες.

Να σημειωθεί πως η ανακοίνωση της μεταγραφής του έγινε με έναν επικό τρόπο από τους Ανδαλουσιάνους, με το όνομα του Παπασταθόπουλου να χρησιμεύει ως… κωδικός wifi, προφανώς λόγω του μεγέθους του!