Ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών εκπροσώπων ομάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των συλλόγων που θα έχουν απεσταλμένο στο Φάληρο την Πέμπτη το βράδυ (26/10, 19:45) είναι η Μπολόνια, η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον στο παρελθόν για τον Γιώργο Μασούρα.
Η ιταλική ομάδα, πάντως, δεν αποκλείεται να έχει στο στόχαστρό της κι άλλον παίκτη του Ολυμπιακού ή να την ενδιαφέρει κάποιος ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εξέδρες του γηπέδου θα βρεθούν σκάουτ και άλλων ιταλικών ομάδων, όπως και από συλλόγους της Γαλλίας και της Γερμανίας.
Σε ό,τι αφορά τη Μπολόνια, να θυμίσουμε ότι στην τελευταία αγωνίζεται ο πρώην ερυθρόλευκος Χαράλαμπος Λυκογιάννης, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο.
Κατά τα άλλα, υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της Γουέστ Χαμ ζήτησε κι έχει λάβει όλα τα εισιτήρια που δικαιούται -δηλαδή 1.600- για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα διέθεσε όλα.
Η αγγλική ομάδα έχει παραλάβει κι άλλα 200 εισιτήρια α΄ κατηγορίας, τα οποία διατίθενται συνήθως σε μέλη και σε χορηγούς της ομάδας.