Για την πρόκριση επί της Καρμιώτισσας αλλά και το μέλλον του Ολυμπιακού μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Ανδρέας Παναρέτου.
«Το σκορ κάνει πιο μεγάλο το επίτευγμα μας. Ο στόχος ήταν η πρόκριση και το αποδείξαμε. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδα β’ κατηγορίας. Αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον. Η πρόκριση βροντοφώναξε ότι αυτή η ομάδα και η διοίκηση δεν είναι για τη δεύτερη κατηγορία αλλά για την πρώτη. Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν επάξια και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία, ξένους και Κύπριους. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ειδικών συνθηκών. Είναι ιδιαίτερο, με μικρά γήπεδα και πρέπει να καταφέρουν κάποιοι παίκτες που ήρθαν να προσαρμοστούν».
Για το πριμ πρόκρισης, συμπλήρωσε: «Είναι εσωτερικά θέματα, η διοίκηση είναι εκεί. Είναι ένα συμβούλιο που έχει να δώσει στην ομάδα, θέλουμε να ξαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ονειρευόμαστε».