Ο Ανδρέας Μουσκάλλης, πρώην προπονητής της Ανόρθωσης-μεταξύ άλλων- μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 για τον επί σειρά ετών πρόεδρο του σωματείου της «Κυρίας», Κίκη Κωνταντίνου που «έφυγε» από τη ζωή.
Αναλυτικά:
Για την ιστορία με την Μπιλμπάο και τον Ανδρέα Πογιατζή: «Δημοσιογραφική διάσκεψη το 1993, πριν την Μπιλμπάο και απορημένος με ρώτησε τι θα γίνει; Και του απάντησα πως θα νικήσουμε με 2-0»!
Για το όταν ανάλαβε την Ανόρθωση: «Την Ανόρθωση την ανέλαβα το 1992-93 που ήταν σε κακή κατάσταση. Ήταν μια επανάσταση όταν πήγα εκεί. Του είπα θα πάρω το πρωτάθλημα με τη διαιτησία 60%-40% εναντίον μας και θα πάμε στην Τιφλίδα να φέρουμε το χρυσόμαλλο δέρας! Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα να τη συγκινήσεις»!
Για τη συνεργασία με τον Κίκη Κωνσταντίνου: «Συνεργαστήκαμε πολύ καλά. Ήθελε ειδική μεταχείριση και διαχείριση. Ήταν μια μοναδική προσωπικότητα, ήμασταν αντίθετοι χαρακτήρες αλλά ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας. Είμαι περήφανος και για τις δύο περιόδους που δούλεψα στην Ανόρθωση. Ο Μιτόσεβιτς μου ομολόγησε πως βρήκε έτοιμη την ομάδα και πήρε το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το καθήκον μας, να κάνουμε πρωταγωνιστική ομάδα. Ήταν πολύ διακριτικός στη συνέχει ο Κίκης. Είχε κάποιες αμφιβολίες στην αρχή, αλλά μετά κατάλαβε πως λειτουργώ ως άνθρωπος και ως προπονητής. Μου είχε εμπιστοσύνη. Ουδέποτε μου είπε για σύνθεση, ούτε για οτιδήποτε ποδοσφαιρικό. Δεν δεχόμουν ούτως ή άλλως παρέμβαση στο έργο μου. Τρώγαμε μαζί δύο με τρεις φορές τη βδομάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χουβαρντάς. Ήταν πολύ ενδιαφέρον άτομο. Ήταν τελειομανής και οργανωτικός. Δεν είδα ποτέ μου τέτοιο οργανωτικό άνθρωπο. Ήταν φοβερός στην οργάνωση και στην εκτέλεση ενός οράματος».