Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ρέιντζερς στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» παραχώρησ ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι. Οι τοποθετήσεις του:

«Ανυπομονούμε για το παιγνίδι με την Ρέιντζερς είναι μεγάλη ομάδα, με πολλούς τίτλους. Εγώ δεν έχω σκοράρει τόσα πολλά γκολ όσοι είναι οι τίτλοι της Ρέιντζερς… Θα είναι ένα πολύ καλό παιγνίδι, πριν μερικούς μήνες είχε παίξει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το 70% της ομάδας που έπαιξε στον τελικό είναι εκεί. Είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, παίζει το παραδοσιακό κάθετο παιγνίδι, θα κάνουμε το δικό μας παιγνίδι και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ελπίζουμε οι οπαδοί μας να μας στηρίξουν».

Μόργκαν Μπράουν: «Έζησα ένα χρόνο στην Σκωτία, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος η Ρέιντζερς. Για μας είναι όνειρο, πάνω από όλα σεβασμός, αλλά δεν θα φοβηθούμε».

Σπιλέφσκι: «Είναι το φαβορί η Ρέιντζερς αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, με πειθαρχία και θέληση όλα είναι πιθανά. Τα προβλήματα της Ρέιντζερς δεν είναι θέμα, αυτά μπορεί να τους ενώσουν, ίσως να θέλουν να αποδείξουν κάτι. Είναι επικίνδυνο παιγνίδι».