Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για το σημερινό ματς με την Μπέτις: «Εγώ προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος. Κάτι καλό έχεις καταφέρει για να βρίσκεσαι εδώ. Πάμε για τη νίκη. Αν πεις ότι πας για την ισοπαλία έχασες πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Αν ο Άρης είναι στα καλύτερα του, το ερώτημα είναι αν με αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε μπορεί να μας δώσει κάτι. Δεν νομίζω ότι ο προπονητής μας θα προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι. Έχει αυτή τη φιλοσοφία, το πιστεύει αυτό το στυλ παιχνιδιού και δεν θέλει να το αλλάξει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα διότι μια στιγμή αδράνειας θα στοιχίσει».

-Για τον Κοκόριν: «Παρότι προπονήθηκε κανονικά χθες, δεν θα είναι διαθέσιμος καθώς δεν είναι έτοιμος».

-Για τα καλά λόγια του Πελεγκρίνι για τον Άρη: «Είναι ένας πολύ έμπειρος και μετρημένος άνθρωπος. Όταν έχεις τέτοια εμπειρία δεν υποπίπτεις εύκολα σε τέτοια λάθη, υποτίμησης κ.λ.π. Η αξία των παικτών της Μπέτις είναι κοντά στα 210 εκατομμύρια».

-Για τον κόσμο: «Θα είμαστε κοντά στις 4000, αν δεν τις ξεπεράσουμε. Μόνο αν είδε κανείς τον Άρη προ των επενδυτών, θα καταλάβει κανείς τη μεγάλη διαφορά. Το πιο δύσκολο έργο που έχουν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι είναι να μεγαλώσουν τη μάζα του Άρη. Για να το πετύχεις χρειάζεσαι μια σταθερότητα και επιτυχίες σε μια δεκαετία τουλάχιστον».

-Για τις διπλές υποχρεώσεις: «Είναι η παρθενική μας παρουσία σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θέλουμε να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις κι έχουμε το αίσθημα ευθύνης ότι εκπροσωπούμε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη. Αν δεν το κάνεις, ελλοχεύει ο κίνδυνος να δεχθείς βαριά ήττα».