Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τη νίκη επί της Ρέιντζερς: «Είχαμε κληρωθεί σε ένα δύσκολο όμιλο και σε όλα τα παιχνίδια ο Άρης θα είναι το αουτσάιντερ. Ήταν εξαιρετική η εμφάνισή μας, τόσο ανασταλτικά όσο κι επιθετικά. Αν εξαιρέσεις ένα σουτ που έπιασε ο Βανά, η Ρέιντζερς δεν μας έφτιαξε κλασσικές ευκαιρίες».

-Αν ο Άρης θα κινηθεί στο μέλλον και για Κύπριους παίκτες: «Όταν πάει ο Άρης να ζητήσει Κύπριο ποδοσφαιριστή και η τιμή του είναι 50 χιλιάδες, μας ζητάνε 150…».

-Για το ότι ο Άρης μεγαλώνει: «Το γεγονός ότι υπάρχουν ξένοι ιδιοκτήτες βοήθησε πολύ. Τέθηκε ο πήχης πολύ ψηλά κι οφείλεις να συμβαδίζεις με αυτό. Δεν τοποθετήθηκε μόνο για την ομάδα, αλλά και για την επικοινωνία, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία. Θέλουν να μεγαλώσει ο Άρης σε όλα τα επίπεδα».

-Για το ότι όλοι οι παίκτες που έπαιξαν πλην Ουρόσεβιτς ήταν και πέρυσι στην ομάδα: «Βλέπω παίκτες που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, φέτος να είναι πολύ καλύτεροι. Είναι θέμα ανάπτυξης, κάτι που λέει και ο Σπιλέφσκι. Παράδειγμα ο Μαγιαμπέλα. Πέρυσι δεν είχε σταθερότητα, φέτος παρουσιάζεται καλύτερος. Έχει να κάνει με την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι είναι και νεαροί. Γι’ αυτό δεν κάνουμε πολλές αλλαγές».

-Για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Ρέιντζερς: «Το αντιλήφθηκα κι εγώ. Μου έκανε εντύπωση ότι στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της, δεν έγινε καμία ερώτηση για τον Άρη».

-Αν θα μπορέσει ο Άρης να ανταπεξέλθει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση μετά την προσπάθεια με τη Ρέιντζερς: «Καλό ερώτημα. Προφανώς ο προπονητής θα κάνει ροτέισιον, θα χρειαστούμε φρεσκάδα για να ανταπεξέλθουμε».