Ο εκπρόσωπος τύπου του Οθέλλου Αθηαίνου Παναγιώτης Κουκούτσικας μίλησε στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και δήλωσε τα εξής:
Για την αποδέσμευση του κ. Γαρπόζη:
«Φάνηκε πολύ εντάξει ο κ. Γαρπόζης μας κατάλαβε και αποφασίσαμε από κοινού ότι η μόνη λύση ήταν να αλλάξουμε προπονητή. Ήταν κοινή απόφαση και θέλω εκ μέρος του συμβουλίου να τον ευχαριστήσω έγινε εξαιρετική δουλεία και φάνηκε κύριος και θέλει και αυτός η ομάδα να προχωρήσει για αυτό έκλεισε φιλικά η συνεργασία μας.»
Ο Οθέλλος ήταν ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι, γιατί τότε έφυγε ο κ. Γαρπόζης;
«Η διαφορά είναι ότι οι καλές εμφανίσεις δεν αφήνουν ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Μια ομάδα που δεν παίζει καλά μπορεί να παίρνει βαθμούς και να παραμείνει κατηγορία. Υπάρχει βέβαια ρίσκο στη νέα επιλογή προπονητή και αυτός που θα έρθει να μην βρει το τρόπο να αποδώσει η ομάδα ή και το αντίθετο.»
Ποια είναι η επόμενη επιλογή προπονητή;
«Προτείνονται πάντοτε μετά από φυγή πολλά ονόματα. Έχουμε κάποια ονόματα και αξιολογούμε διάφορες περιπτώσεις. Η επιτροπή θα φροντίσει να πάρει την καλύτερη επιλογή.»
Κύπριος ή ξένος;
«Όλα ανοιχτά δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Το συντομότερο δυνατό θα πάρουμε απόφαση γιατί το πρωτάθλημα τρέχει και κάθε βαθμός που χάνεται μπορεί να στοιχίσει.»
Για το ματς με Άρη ποιος θα είναι στο πάγκο;
«Μπορεί και με νέο μπορεί και με υπηρεσιακό τον βοηθό προπονητή με τον γυμναστή. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να αποφασίσουμε άμεσα.
Ευχαριστώ και πάλι τον κ. Γαρπόζη έχει κάνει φίλους εδώ και συντέλεσε στο να ανεβεί η ομάδα, είναι επίλεκτο μέλος έχει κάνει σπουδαίο έργο και θέλουμε να τονίσουμε ότι θα είναι διαχρονικά ένας φίλος του Οθέλλου. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον, κατέχει το αντικείμενο και θα πετύχει.»