O Άλασταϊρ Ρέινολντς παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2023/24! Κατά την απονομή ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ δήλωσε:
«Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν το γκολ μου ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Προσωπικά νοιώθω όμορφα για αυτό το βραβείο και το γκολ που πέτυχα αλλά για εμένα και την ομάδα το πιο σημαντικό ήταν που πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ». 

Που αφιερώνεις το βραβείο; «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να το αφιερώσω σε όλο το προπονητικό επιτελείο, το συμβούλιο της ΑΕΖ, τους φίλους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου. Δεν θα μπορούσα να το πετύχω χωρίς αυτούς. Όλες οι ώρες σκληρής δουλειάς που αφιερώσαμε στην προετοιμασία αποδίδουν καρπούς μέσω της απόδοσης μας και της ενέργειας που βγάζουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι». 

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΖ; «Όλοι ξέρουν πως οι ομάδες που ανεβαίνουν από την Β’ Κατηγορία είναι πάντα τα αουτσάιντερ και τα πρώτα φαβορί για να πέσουν. Όμως εμείς έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία μπορεί να ανταγωνιστεί όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Με τα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι σήμερα, νομίζω όλοι μπορούν να το δουν αυτό. Όμως είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας, για να πετύχουμε τον κύριο μας στόχο, την παραμονή στην κατηγορία».