Το όνομα του Τζαμάλ Μουσιάλα έχει κυκλώσει ο Γιούργκεν Κλοπ για τη μεταγραφική περίοδο του ερχόμενου καλοκαιριού σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η BILD.

Ο νεαρός Γερμανός εξτρέμ αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Μπάγερν, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως δεν έχει ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Βαυαρούς το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Αυτή η εξέλιξη έχει ταρακουνήσει την Λίβερπουλ η οποία αναμένεται, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με το μέλλον του Σαλάχ, να κάνει κρούση για την απόκτησή του 20χρονου άσου.

Πάντως, ο Μουσιάλα τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στο βασικό ροτέισον της Μπάγερν Μονάχου έχοντας 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του με την χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή να κυμαίνεται κοντά στα 110.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε, πως η Λίβερπουλ έχει στη λίστα της και τον Λερουά Σανέ, ο οποίος όμως αναμένεται να καθίσει άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς.