Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Το τονίζαμε πριν από το παιχνίδι ότι για μας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό να δώσουμε συνέχεια στην αγωνιστική βελτίωση. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με πειστική εικόνα, κάτι που πράξαμε. Ήταν η πιο άνετη μας νίκη. Το θέμα ήταν πού θα σταματούσε το σκορ διότι είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σημαντικό ήταν και το μηδέν παθητικό».

-Για τον Σολ: «Έχει φτάσει τα εννέα γκολ. Έχει πολύ συχνή επαφή με τα δίχτυα, μας βοηθάει πάρα πολύ αλλά τα χαμόγελα αφορούν τη συνολική επιθετική λειτουργία. Ο Ντίμερς πέτυχε ξανά γκολ, ο Γκιούρτσο ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε, ο Τόνγκια έκανε τα πάντα για να σκοράρει».

-Για τα συνεχόμενα ντέρμπι: «Ο λόγος που μείναμε πιο πίσω βαθμολογικά είναι γιατί δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκομιδή στις προηγούμενες αγωνιστικές. Πρέπει να προχωρήσουμε με νίκες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος κι έχουμε μπροστά μας παιχνίδια με τις προπορευόμενες ομάδες. Δεν μ’ αρέσει να δίνω…ταμπέλες, να λέω ότι είναι καθοριστικό. Είναι νωρίς, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε το μέγιστο που μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Βλέπουμε μόνο το επόμενο που είναι με την Ομόνοια, θα πάμε να προσπαθήσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Για τα παράπονα της διαιτησίας για την Καρμιώτισσα: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Καρμιώτισσα. Το παιχνίδι κρίθηκε από πολύ νωρίς, πήραμε μία πειστικότατη νίκη. Οι δηλώσεις ήταν ατυχείς από τον παράγοντα της Καρμιώτισσας, δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια».

-Τα αγωνιστικά: «Αύριο θα επιστρέψουμε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι θα έχουμε επιστροφές».