Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ συνεχίζει να τρέχει και να πιέζει και να βοηθάει αμυντικά κι επιθετικά την Λίβερπουλ, πράγμα που τον έχει κάνει να διανύσει την μεγαλύτερη απόσταση στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και αυτή τη στιγμή με την κόκκινη φανέλα, κόντρα σε κάθε άλλον αντίπαλό του στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ασταμάτητος ο Σόμποσλαϊ: Η «μηχανή του πρέσινγκ» μετράει χιλιόμετρα!

Ο κόσμος της Λίβερπουλ βλέπει σ’ εκείνον έναν… απροσδόκητο, διάδοχο του Στίβεν Τζέραρντ με το 8 στην πλάτη. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός έδειξε πως δεν χρειάστηκε καν χρόνο προσαρμογής και «κόλλησε» αμέσως με το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, τις ανάγκες της, το πάθος του κόσμου και τις πολύ υψηλές προσδοκίες.

Βέβαια, στην αρχή μπορεί να εκνεύριζε τον Κλοπ για το γεγονός πως… βρισκόταν παντού και δεν κρατούσε μια συγκεκριμένη θέση με συγκεκριμένο χώρο δράσης, ωστόσο, φαίνεται πως το γεγονός ότι ο «Σόμπο» είναι ένα ασταμάτητο pressing-freak, τον έχει κάνει να διανύει … χιλιόμετρα με το τσουβάλι!

Μάλιστα, έχει φτάσει πλέον στα 83,6 χλμ. στον αγωνιστικό χώρο από την πρώτη του εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα και φυσικά ουδείς άλλος στο κορυφαίο πρωτάθλημα τον έχει πλησιάσει! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ηγείται και σε ό,τι αφορά τα σπριντ, όχι απλά την απόσταση που καλύπτει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όταν βρίσκεται εν δράσει!