Δεν χάρηκε, αλλά ούτε χαλάστηκε κιόλας η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» είδαν τη Σέλτικ να προηγείται δις, αλλά βρήκαν τις απαντήσεις και κατάφεραν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στη Γλασκώβη.

Σκόραρε γκολάρα ο Πάλμα για το 2-1 των «καθολικών», με την Ατλέτικο να τελειώνει με δέκα παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Ντε Πολ στο 82ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε κατάφερε να αντέξει ως το φινάλε.

Παρέμεινε αήττητη η Ατλέτικο αλλά έπεσε δεύτερη, πρώτος βαθμός για τη Σέλτικ στον όμιλο.

Η 3η αγωνιστική:
Φέγενορντ-Λάτσιο 3-1
(31’, 74’ Χιμένες, 45’+2’ Ζερουκί – 83’ πέν. Πέδρο)

Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2
(4’ Φουρουχάσι, 28’ Πάλμα – 25’ Γκριζμάν, 53’ Μοράτα)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (07/11):
Λάτσιο-Φέγενορντ
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

Η Σέλτικ έδειξε διψασμένη για να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και το πρώτη της στη φετινή διοργάνωση, ώστε να μείνει ζωντανή τουλάχιστον στη μάχη της τρίτης θέσης. Και αυτό φάνηκε εξ αρχής αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Φουρουχάσι βρήκε δίχτυα και… πάγωσε την Ατλέτικο, η οποία βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι είκοσι λεπτά μετά, με τον Γκριζμάν να βλέπει τον Χαρτ να του το βγάζει αλλά ο Γάλλος πήρε το ριμπάουντ για το 1-1. Η χαρά των Μαδριλένων κράτησε για λίγο, αφού στο 28ο λεπτό ο Πάλμα με τρομερό διαγώνιο τελείωμα έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι της εστίας και μετά στα δίχτυα για το 2-1 που παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Η Ατλέτικο είχε… σειρά να μπει δυνατά σε ένα 45λεπτο και το έκανε στο δεύτερο, με τον Μοράτα να ισοφαρίζει στο 53ο λεπτό και το παιχνίδι να ξεκινά και πάλι από την αρχή. Το ματς ήταν τρομερό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και ο ρυθμός ταχύτατος. Με τον Ντε Πολ στο 82ο λεπτό να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Σιμεόνε να γίνεται έξαλλος. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.