ΤΟΥΡΝΟΥΑ «Ν.Χανδριώτης»: Τ’ αστέρια της Euroleague, παίζουν και φέτος στην Κύπρο! (ΦΩΤΟΣ)

Πρόβα Euroleague θα είναι το φετινό τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», καθώς και οι τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες.

Ολυμπιακός Πειραιώς, Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ, Ερυθρός Αστέρας Meridianbet Βελιγραδίου και Ζαλγκίρις Κάουνας, συνθέτουν την τετράδα του φετινού τουρνουά και λίγες μέρες πριν την έναρξη της Euroleague, οι ομάδες θα δώσουν ανταγωνιστικούς αγώνες στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας τους.

Λεπτομέρειες για το τουρνουά που θα γίνει το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, δόθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στο ξενοδοχείο Hilton, στην παρουσία των διοργανωτών ΕΘΑ Έγκωμης και Pneuma Promotions, της ΟΠΑΠ Κύπρου που και φέτος αποτελεί το μεγάλο χορηγό, του Δημήτρη Χανδριώτη, πατέρα του Νεόφυτου, του προέδρου της ΚΟΚ Ανδρέα Μουζουρίδη και του Δημάρχου Έγκωμης Ζαχαρία Κυριάκου.

Πανίκος Κωνσταντίνου (Πρόεδρος ΕΘΑ Έγκωμης)

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ΕΘΑ Έγκωμης Πανίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος μαζί με τον Νικόλα Κωνσταντίνοι εμπνεύστηκαν αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Ευχαρίστησε τις τέσσερις σπουδαίες ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο φετινό τουρνουά και τόνισε ότι είναι μεγάλη υπόθεση για τη χώρα μας που έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώνει τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές της Ευρώπης στην Κύπρο, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να απολαύσει θέαμα ψηλού επιπέδου.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο σκοπό του τουρνουά, που είναι για να τιμήσουν τη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη, ενός παιδιού που ήταν αθλητής της ΕΘΑ και της Εθνικής ομάδας και έφυγε πρόωρα από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο, μετά από γενναία μάχη που έδωσε.

Εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες  στην ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, η οποία για άλλη μια φορά στηρίζει την όλη προσπάθεια σαν Μέγα Χορηγός, καθώς και για την πολυετή στήριξη προς την ΕΘΑ και γενικότερα την καλαθόσφαιρα και τον αθλητισμό. Ευχαριστίες εξέφρασε επίσης στην ΚΟΚ που έθεσε υπό την αιγίδα της το τουρνουά, το Δήμο Έγκωμης σας συνδιοργανωτής, την Cablenet που αποτελεί τον χορηγό των τηλεοπτικών μεταδόσεων και τους χορηγούς επικοινωνίας ΑΝΤ1, PROTATHLIMA και ΣΠΟΡ FM 95.0, και τους άλλους χορηγούς, καθώς και την Cablenet που θα προβάλει τους αγώνες.

Νικόλας Κωνσταντίνου (Pneuma Promotions)

Ιδιαίτερη σημασία έχουν όσα είπε εκ’ μέρους της PNEUMA PROMOTIONS ο Νικόλας Κωνσταντίνου, φίλος και συναθλητής με τον Νεόφυτος Χανδριώτη, στη μνήμη του οποίου γίνεται κάθε χρόνο το τουρνουά. Στάθηκε στο γεγονός ότι το τουρνουά γίνεται για να τιμήσουν τη μνήμη του πρωταθλητή Νεόφυτου Χανδριώτης και ευχαρίστησε τις ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκληση και έρχονται Κύπρο για το τουρνουά.

Τόνισε επίσης ότι το φετινό τουρνουά θα είναι αναβαθμισμένο με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων που έχουν ψηλούς στόχους στη νέα Euroleague και ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου, μέγα χορηγό της διοργάνωσης, τους χορηγούς επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM 95.0, PROTATHLIMA.COM και ΑΝΤ1 και όλους τους χορηγούς του τουρνουά για τη στήριξη τους.

Επίσης παρουσίασε το νέο λογότυπο της διοργάνωσης που απεικονίζεται ο Νεόφυτος Χανδριώτης, προκαλώντας συγκίνηση σε όλη την αίθουσα και ιδιαίτερα στον πατέρα του Δημήτρη Χανδριώτη.

Ο Νικόλας Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε και στον κόσμο, τονίζοντας ότι είναι άκρως ενθαρρυντικά τα μηνύματα από τη μέχρι στιγμής προπώληση που όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και το φετινό τουρνουά θα έχει τη μεγαλύτερη προσέλευση που συγκέντρωσε ποτέ. Είπε επίσης ότι θα υπάρχουν και ημερήσια εισιτήρια στο ενδεχόμενο που δεν εξαρτηθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις μέσα από την προπώληση των πακέτων εισιτηρίων.

Πάμπος Χρίστου (ΟΠΑΠ Κύπρου)

Για ακόμα μια φορά η ΟΠΑΠ Κύπρου αποτελεί το μεγάλο χορηγό του τουρνουά, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις. Εκ’ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου  κ. Πάμπος Χρίστου που έδωσε το παρόν του στη συνέντευξη Τύπου, αφού συγχάρηκε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και το γεγονός ότι το τουρνουά έγινε θεσμός, τόνισε ότι η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που γίνονται στην Κύπρο. Κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρόν ου και να απολαύσει θέαμα ψηλού επιπέδου. Στάθηκε επίσης στις αξίες και τα ιδανικά που υπηρέτησε ο Νεόφυτος Χανδριώτης και έδωσε τα εύσημα στους διοργανωτές για το τουρνουά ψηλού επιπέδου που καθιέρωσαν και το σκοπό που υπηρετούν να τιμήσουν τη μνήμη του Νεόφυτου.

Ανδρέας Μουζουρίδης (Πρόεδρος ΚΟΚ)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, έχει θέσει υπό την αιγίδα της για άλλη μια χρονιά το τουρνουά ΟΠΑΠ «Χανδριώτης», στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ανδρέας Μουζουρίδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στο γεγονός ότι οι μέρες διεξαγωγής του τουρνουά είναι σημαντικές για τη χώρα μας, καθώς θα στρέψει πάνω της τα βλέμματα όλης της Ευρώπης για μια διοργάνωση ψηλού επιπέδου. Συγχάρηκε το δ. σ. της ΕΘΑ και τους διοργανωτές, ανέφερε ότι είναι σημαντικός και ο σκοπός του τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη και κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρόν του στο γήπεδο και να συμβάλει για να γίνει και φέτος μια πραγματική γιορτή.

Δημήτρης Χανδριώτης (Πατέρας Νεόφυτου Χανδριώτη)

Ο πατέρας του Νεόφυτου Χανδριώτη, στη μνήμη του οποίου γίνεται το τουρνουά, Δημήτρης Χανδριώτης, με δύναμη ψυχής μίλησε για τον πρωταθλητή Νεόφυτο που έδωσε με θάρρος τη δική του μάχη.

Ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι είναι ένα μοναδικό τουρνουά που έχει γίνει θεσμός και πρόσθεσε «Ένα τουρνουά που φέρει το όνομα του ξεχωριστού μας Νεόφυτου που είναι φάρος φωτεινός και σύμβολο ήθους, γενναιότητας και αξιοπρέπειας. Είναι μεγάλη η συγκίνηση και η περηφάνια για την οικογένεια μας. Ευχαρίστησε τους εμπνευστές της διεξαγωγής του τουρνουά Πανίκο και Νικόλα Κωνσταντίνου, καθώς επίσης το μέγα χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, το Δήμο Έγκωμης, την ΚΟΚ και γενικότερα όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει και φέτος το τουρνουά».

Ζαχαρίας Κυριάκου (Δήμαρχος Έγκωμης)

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου τόνισε ότι ο Δήμος Έγκωμης στηρίζει τα αθλητικά σωματεία της Έγκωμης και στάθηκε στο γεγονός ότι ο αθλητισμός αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό και ένα τουρνουά τόσο ψηλού επιπέδου θα φέρει πολλά οφέλη στην Κύπρο. Είπε επίσης ότι μέσω του τουρνουά τιμούν τη μνήμη του Νεόφυτου Χανδριώτη.

Οι αγώνες θα προβληθούν από την Cablenet. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΠΟΡ FM 95.0, το PROTATHLIMA.COM και η τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Όσο αφορά την προπώληση των εισιτηρίων, συνεχίζεται με πολύ εντατικούς και αυξανόμενους ρυθμούς στο soldoutticketbox, σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια;.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Sky Sports: «Η Μπάγερν έχει πολύ καλές πιθανότητες να πάρει τον Αλόνσο»!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, η Μπάγερν έχει......

ΚΛΕΙΣΤΟΣ;

Αυτή είναι  η επόμενη φημολογία στην Ομόνοια. Ότι έχει...

H προπόνηση της Εθνικής Νέων Κ-19! (ΦΩΤΟΣ)

Εβδομάδα προπονήσεων αυτή που διανύουμε για την Εθνική μας...

Κάναν ο επόμενος, έτσι χτίζεται ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Άλεκ Πίτερς μέχρι...

Δύο οι τραυματίες ΕΛΔΥΚάριοι από έκρηξη χειροβομβίδας!

Σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λευκωσίας διακομίστηκε και υποβάλλεται σε...

Προπόνηση στην… παραλία! (ΦΩΤΟΣ)

Διαφορετική ήταν η σημερινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της...

ΕΠΙΣΗΜΟ: Tέλος ο Ρέιχνταλ!

Η Ομόνοια με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την ολοκλήρωση...

Στις 6 Μαρτίου η ΓΣ του ΠΑΣΠ!

Ο ΠΑΣΠ με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως στις 6...

ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ…

Το πακέτο Γιάνσον και Ρέιχνταλ…κόστισε πανάκριβα στην Ομόνοια. Αγωνιστικά...

Το νέο απίστευτο ρεκόρ του Χάαλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ακόμη ένα ρεκόρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι...

«Από την ΑΕΛ… θα εξαρτηθεί»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το σχόλιο του Κώστα Μαλέκου για το...

Τώρα η Λίβερπουλ θα πρέπει να «τρέξει», αν θέλει την υπογραφή του Τσάμπι Αλόνσο!

Η ανακοίνωση της Μπάγερν για την αποχώρηση του Τόμας...

Η εξωφρενική επίδοση του Ακάντζι που δεν πέτυχε κανείς από το 2015!

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρέντφορντ με...

Ιδού το μήνυμα ΠτΔ για τα επτά μέτρα της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας!

Επτά μέτρα κατά της ακρίβειας και του πληθωρισμού περιλαμβάνει...

ΕΛΔΥΚάριος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης…

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε οπλίτης της ΕΛΔΥΚ μετά από τραυματισμό...

ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ…

Η επιστροφή Αναστασίου στην Ομόνοια ( με επιθυμία του...

Υπουργικό: Πρόταση για αύξηση της άδειας μητρότητας – Οι αλλαγές

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίαση ενέκρινε Νομοσχέδιο,...

Ιδού το νέο πακέτο στήριξης – Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη

Νέο πακέτο στοχευμένων μέτρων ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με...

«Ο Απόλλωνας είναι καλύτερη ομάδα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μαλέκος, στο 105ο επεισόδιο μίλησε και για...

Κοουτσάρει την Ομόνοια με τον Άρη ο Αναστασίου!

Αστραπιαίες εξελίξεις στην Ομόνοια. Ο Γιάννης Αναστασίου όχι μόνο...

ΓΙΑΝ ΖΟΜΕΡ: Ο νέος «κέρβερος» της Ίντερ που έριξε τον Ονάνα στη…λήθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιάζει ασταμάτητη φέτος. Η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι κοιτάζει μόνο μπροστά και η φόρμα...

«Έπεσε» η ποινή για Μπακασέτα-Τάισον, παίζουν στο ντέρμπι!

Οι εφέσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για Μπακασέτα και Τάισον...

ΔΙΔΥΜΟ-ΑΕΛ

Γαρπόζης και Νεοφύτου. Το προπονητικό δίδυμο της ΑΕΛ που...

Πέταξε τις ευκαιρίες της και έμεινε εκτός οκτάδας η Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο...

Αν θέλει να ελπίζει… (ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ)

Έφτασε η πιο μεγάλη ώρα για την ΑΕΛ στην...

Ένα ματς με… 17 στο όριο!

Συνολικά 17 ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο καρτών στο σημερινό...

«Χωρίζουν» Τούχελ και Μπάγερν!

Μπάγερν και Τόμας Τούχελ φαίνεται πως κατέληξαν σε συμφωνία...

Φλέγεται το πιο όμορφο αρχοντικό της Λεμεσού! (φώτος)

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό, μετά...

Ήττα και αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά…

Με το… αριστερό μπήκαν Mifel Tennis Open τα αδέρφια...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!

Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την επεξήγηση των φάσεων...

«Συγκεντρωμένοι 100% για την πρόκριση…»

Ο Νταρίκουα μίλησε στο match program του Απόλλωνα για...

ΜΑΤΣΙΝ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΛ: «Θα προτιμούσα να παίζαμε τότε, εμπιστεύομαι τους παίκτες μου»!

Στο επίσημο περιοδικό αγώνα, ενόψει του ντέρμπι κυπέλλου με...

ΕΚΕΙ Ο ΙΒΑΝ…

Ο επόμενος προπονητικός σταθμός του Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να...

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΚΟΠ: «Σωστά ο Φωτίου έδειξε κίτρινη κι όχι κόκκινη στον Μελούσο»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις...

Στα 2.38 ο Απόλλωνας, στα 3.51 η ΑΕΛ! (ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ)

Απόλλων και ΑΕΛ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σε μονό...

Θετικός να αναλάβει την εθνική Αγγλίας στο μέλλον ο Ράφα Μπενίτεθ!

Το όνειρό του να καθίσει στον πάγκο μίας εθνικής ομάδας...

Εξέλιξη με Άλεξ Πίτερς!

Ο Άλεκ Πίτερς (29 χρονών, 2.03 μέτρα) θα συνεχίσει...

Μιχάλης Ππεκρής, ο εκλεκτός ΔΗΣΥ για δημαρχία Λάρνακας!

Τον Μιχάλη Ππεκρή βάζει στην κούρσα για τη διεκδίκηση...

«Tσεκάρει» Γιαννούλη για το καλοκαίρι!

Μόλις την περασμένη Κυριακή ο Δημήτρης Γιαννούλης σε συνέντευξή...

Χωρίς Μπακένγκα στο ντέρμπι!

Χωρίς τον Μπακένγκα θα παρουσιαστεί ο Απόλλωνας στο αποψινό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

EΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ από Μαλέκο: «Το ΑΠΟΕΛ είναι σαν τον Χριστοδουλίδη…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μαλέκος έριξε την ατάκα της χρονιάς στο...

ΨΙΘΥΡΟΛΟΓΙΑ…

Μέχρι και η επιστροφή του Χένινγκ Μπεργκ είναι αντικείμενο...

Κοουτσάρει την Ομόνοια με τον Άρη ο Αναστασίου!

Αστραπιαίες εξελίξεις στην Ομόνοια. Ο Γιάννης Αναστασίου όχι μόνο...

Παραιτήθηκε η Ξένια Ηροδότου από τον χώρο της διαιτησίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώην πλέον διαιτητής, Ξένια Ηροδότου ήταν καλεσμένη στην...

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Ότι πιο άσχημο και βρώμικο είδα ποτέ μου, είναι γελοίο»! (ΦΩΤΟ)

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι με ανάρτησή του στα ΜΚΔ, ξεσπά...

Προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Ρέιχνταλ!

Μετά το ρεπό της Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοια...

Νέο πειθαρχικό παράπτωμα από Κανέ!

Ο Μαμαντού Κανέ, στο ματς της Πάφος FC κόντρα...

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ…

Ένας πολύ καλός προπονητής όπως αποδεδειγμένα είναι ο Σπιλέφσκι,...

INSTAGRAM