Ο Βέλικο Σίμιτς ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Ομόνοιας TOTAL GREEN. 
Δείτε την εκπομπή και τι είπε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.

Πως έζησε το πρώτο του ντέρμπι στην Κύπρο.
Παρόμοια συναισθήματα με τα ντέρμπι που έδωσα στην Σερβία. Το ίδιο πάθος, φοβερή ατμόσφαιρα. Oλοι καταλαβαίνουν ότι αυτή η νίκη είναι κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς.
Για το πρώτο του γκολ.
Φοβερή ενέργεια από Χαραλάμπους και Ανδρόνικο. Έκανα την κατάλληλη κίνηση και σκόραρα.
Για το διαιτητή του χθεσινού παιχνιδιού
Πήρε τις αποφάσεις του. έδωσε πολλές κάρτες και κίτρινες και κόκκινες . Εμείς αυτό που κρατάμε είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.
Σχετικά με τον αν ξεχώρισε κάποιες ομάδες-ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα.
Είναι νωρίς για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές της Πάφου και του Άρη ξεχωρίζουν αλλά είναι ακόμα νωρίς.
Για το επίπεδο της Ομόνοιας και για την προσαρμογή του ίδιου. 
Θα μπορούσε να ανταγωνιστή στη Σερβία τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν για τον τίτλο. Μπήκα νωρίς στην ομάδα. Στις επόμενες αγωνιστικές θα δείτε τον πραγματικό μου εαυτό.
Σχετικά με την απόφαση του να έρθει την Κύπρο αλλά και την θέση που αρέσκεται να αγωνίζεται.
Η πρώτη επαφή ήταν τον Ιούλιο. Η αποφασιστικότητα των ανθρώπων της ομάδας με έκανε να υπογράψω! Αγωνιζόμουν περισσότερο στα αριστερά αλλά μπορώ να παίξω όπου θέλει ο προπονητής.
Για το αν τον αναγνωρίζουν στο δρόμο και πως περνά τον ελεύθερο χρόνο του. 
Δεν έχω μαζί μου την οικογένεια μου έτσι επιλέγω να ξεκουράζομαι όταν υπάρχει η ευκαιρία. Ίσως μου ζητήσουν κάποιο αυτόγραφοι η φωτογραφία.
Για του στόχους του ιδίου και της ομάδας!
Στόχος μου το πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και φυσικά να αγωνιστώ με την Ομόνοια σε Ευρωπαϊκούς ομίλους»!