Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για το πρόβλημα στην άμυνα: «Για μας οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Το να έχουμε τόσα τέρματα παθητικό, δείχνει και το νούμερο ένα πρόβλημα που πρέπει να διορθώσουμε. Γίνεται πολύ δύσκολο το έργο σου όταν δεν έχεις σταθερή ανασταλτική λειτουργία. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να την διορθώσουμε. Αν δεν το κάνουμε θα έχουμε πρόβλημα. Είναι σημαντικό το τρίπτυχο δουλειά, βελτίωση και νίκες. Το να δεχθούμε πέντε γκολ από τον Εθνικό και δύο από τον Οθέλλο είναι πισωγύρισμα για μας και να είμαστε μέχρι το τέλος με το άγχος. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα στο τελευταίο παιχνίδι με το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στα τελευταία λεπτά ήμασταν με το άγχος».

-Για το ότι είναι μεγάλος ο μέσος όρος ηλικίας της άμυνας: «Και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μεγάλους σε ηλικία αλλά είχαμε την καλύτερη άμυνα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις γενικότερα».

-Για τον Φραν Σολ: «Πέτυχε έξι γκολ κι αυτό δείχνει ότι έχει βρει αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό όμως να βρει συμπαραστάτες, να μην εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή στο σκοράρισμα. Να έχουμε πλουραλισμό».

-Για το θέμα που προκύπτει με τους διαιτητές: «Πόσες φορές έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια; Νομίζω τις 20… Κάθε φορά λέμε το ίδιο. Έχουμε δει κάποιον να οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης; Αυτό τα λέει όλα. Είναι αυτονόητο πως συμπαραστεκόμαστε στον οποιονδήποτε. Κάθε φορά που προβαίνουμε σε καταδίκες, ζητάμε να προχωρήσουν οι αρμόδιες αρχές σε διαλεύκανση των υποθέσεων. Μπαίνουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές και δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε την Παρασκευή. Πρέπει να ληφθούν μέτρα, κάτι να αλλάξει. Έχει παραγίνει το κακό».