Σύμφωνα με την «meridianbetsport», η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα φαίνεται να διεκδικεί τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος είναι εκτός ομάδας στη Φενέρμπαχτσε.

Η λύση της συνεργασίας του με την τουρκική ομάδα μοιάζει τυπική διαδικασία, αφού πρόσφατα ο GM του συλλόγου έκανε γνωστό πως ο Σέρβος δεν υπολογίζεται. Μάλιστα όπως ακούγεται ο ίδιος θα ενταχθεί στις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα για να φανεί κατά πόσο θα μπορεί να τα αντεπεξέλθει στους ρυθμούς της ομάδας. Ο Μπιέλιτσα είχε αγωνιστεί από το 2008 μέχρι το 2010 στην ομάδα του Βελιγραδίου, προτού μετακομίσει στην Μπασκόνια.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπιέλιτσα ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό την περασμένη σεζόν και αγωνίστηκε με τη Φενέρμπαχτσε για μόλις 7 παιχνίδια, 6 στο τουρκικό πρωτάθλημα και 1 στην Euroleague.

Ο 35χρονος φόργουορντ ήταν MVP της Ευρωλίγκας το 2015, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για επτά περιόδους στο ΝΒΑ κατακτώντας το 2022 το πρωτάθλημα με τους Γουόριορς. Όμως επιστρέφοντας στην Ευρώπη δεν έχει θυμίσει σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό του.